София
кв. Красно село, ул. Тодор Каблешков Бл. 208

Ъглов комплект ЛУНА

Ъглов комплект ЛУНА

Ъглов комплект ЛУНА

  • Производител: Паралел
  • Модел: Луна
  • Наличност: В наличност
  • 1,988.00лв.


Ъглов комплект ЛУНА - тройка с подматрак

Фукция сън с Подматрак - Надеждна, удобна и безпроблемно работеща метална конструкция, осигуряваща пълноценен сън при нужда. Вложеният подматрачен механизъм е с удължен експлоатационен ресурс.

Декоративни възглавници с пълнеж от формован силиконизиран пух, който гарантира мекота и комфорт при висока дълготрайност.

Комфорт: Конструкцията е разработена с тапицерски колани, които придават оптимална мекота и удобство. Седалните и облегални възглавници са изработени от пенополеуретан с висока плътност и еластичност, така се елиминират всички недостатъци, като скърцане, пропадане и др.
  Разпенен пенополиуретан на водна основа с висока плътност – ULTRAFLEX HR FOAM се използва в най-натоварените зони – седалки и облегалки. Качеството на използвания материал, гарантира дълготрайност и добра визията на дивана. Влагания ULTRAFLEX HR предлага добър комфорт и ортопедични характеристики при повишена еластичност, отлична въздухопропускливост и голяма издръжливост.

Дълготрайност: Корпус от висококачествен сух дървен материал подсилен с метален профил. Специално използваната метална профилна тръба многократно увеличава здравината без това да се отразява на теглото и цената. В резултат на това конструкциите и механизмите работят безпроблемно и дълготрайно.

Функция сън -1460/2400 мм 

 срок за изработка 30 дни

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност