Възглавници БЛЯН

Производител: Блян
Височина: 11 см.Предимства- сваляем калъф от прошит микрофибър- подходящ за всеки модел възглавница с размер 50х70 см...
12.50лв.
Производител: Блян
Височина: 10 см.ПредимстваПухкава и удобна възглавница с достатъчен обем за една отпускаща и приятна почивка. Подходяща за хора, които обичат да спят по гръб или по корем, възглавница Баланс е правилния избор за всяка спалня.В допълнение към възглавницата, може да се поръча калъф с цип от прош..
14.00лв.
Производител: Блян
3D мрежа за многократно по-добра вентилация, “дишащ” непромокаем плат с TPU-мембрана от едната странаВисочина: 1 см.Предимства- двустранен калъф с цип- подходящ за всеки модел възглавница с размер 50х70 см.- “дишащ” непромокаем плат с TPU-мембрана от едната страна- 3D мрежа за по-добра вентилация от..
15.90лв.
Производител: Блян
Височина: 10 см.ПредимстваКласическа възглавница с обемен пълнеж от силиконизирани топчета и калъфката от 100% памучно хасе.Осигурява удобна почивка в ежедневието и спокоен сън през нощта.В допълнение към възглавницата, може да се поръча калъф с цип от прошит микрофибър. За да предпазва Вашата в..
16.00лв.
Производител: Блян
Височина: 10 см.ПредимстваКласическа възглавница с обемен пълнеж от силиконизирани влакна.Осигурява удобна почивка в ежедневието и спокоен сън през нощта.В допълнение към възглавницата, може да се поръча калъф с цип от прошит микрофибър. За да предпазва Вашата възглавница от зацапване и нараня..
18.00лв.
Производител: Блян
Височина: 10 см.Предимства1200 гр. МЕМОРИ ПУХ200 гр. полиестерна ватаКъм възглавницата може да се поръча калъф с цип от прошит микрофибър...
26.95лв.
Производител: Блян
Височина: 10 см.ПредимстваДвукамерна иновативна възглавница, която подпомага регулацията на температурата по време на сън и намалява изпотяването през топлите летни дни. Стегната и компактна, възглавница ДУО КОМФОРТ е подходяща за всеки, който предпочита да спи по гръб или на страни.Използва..
33.00лв.
Производител: Блян
Височина: 12 см.ПредимстваС високата си плътност вискоеластик(мемори) пяните предлагат еластичност, гъвкавост и максимално ниво на комфорт. Мемори възглавниците се препоръчват за хора с проблеми, особенно с болка в областта на шията и врата.-Хигиенична, антиалергична-Калъф с цип от висококачес..
65.00лв.
Производител: Блян
Височина: 15 см.ПредимстваНановлакната като заместител на гъшия пух са изключително тънки, не позволяват развитието на микроорганизми, не задържат прах и са идеална алтернатива за хора с алергии.- анатомичен дизайн- вложка от мемори пух- регулиране на височината- максимално удобство за мускули..
68.00лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки Научете повече