Възглавници iSleep

Производител: isleep
Непромокаем протектор с ластик по цялата обиколка Уникален със своите: 100% „дишаща“ Tencel материя създадена от натурални влакна от евкалиптово дърво. Обшит с ластик  по цялата обиколка, което осигурява пълна защита на матрака от всички страни. Протекторът е подходящ за всички..
59.00лв.
Производител: isleep
УНИКАЛНА СЪС СВОИТЕ: Приятно усещане за мекота - дълготраен комфорт ГАРАНТИРА ЗДРАВОСЛОВНА СРЕДА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА: 100% Memory Foam – правилна позиция на главата и врата Калъф с цип с Cool sensation текстил - с охлаждащ ефект против изпотяване Air технология с допълнит..
95.00лв.
Производител: isleep
Възглавница от 100% Мемори пянаПродуктови харакетеристики:100% Memory Foam – правилна позиция на главата и вратаВълнообразна форма - възможност за избор на подходяща височинаVitality калъф с цип третиран с витамини – anti-aging complexПриятно усещане за свежест и мекота – дълготраен комфорт и р..
119.00лв.
Производител: isleep
Възглавница от Мемори пяна и гел пянаУникална със своите: Иновативно двуслойно ядро от Memory Foam и Gel Foam - правилна позиция на главата и врата, охлаждащ ефект и отнемане на напрежението Air технология с допълнителни отвори за постоянен приток на въздух – винаги свежа и ..
129.00лв.
Производител: isleep
Възглавница от 100% Мемори пянаУникална със своите: 16 см височина100% Memory Foam – за правилна позиция на главата и врата Гарантира здравословна среда, благодарение на : Калъф с цип от висококачествен текстил – приятно усещане за мекота Дълготраен комфорт ..
135.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки Научете повече