Латексови възглавници

Сънят още не означава почивка преди да сте се отпуснали на Вашата удобна възглавница, която да поддържа оптималната позиция на главата и врата ви. За активното презареждане на тялото и ума по време на сън трябва да се подходи внимателно и информирано към избора. Представяме Ви основните предимства на латексови възглавници ЕКОН, които, опитате ли веднъж, никога повече няма да пренебрегнете.

Анатомични

Възглавница точно като за вас? Имаме, разбира се. Възглавници ЕКОН следват плътно индивидуалните анатомични извивки на Вашето тяло и се нагаждат точно по Ваша мярка.

Ортопедични

Възглавниците ни се грижат за правилното разположение на прешлените Ви, за да можете да се отпуснете дълбоко и да се отдадете на истинска почивка по време на сън.

Не се мачкат

Отпуснете главата си на латексови възглавници ЕКОН и ще откриете удобството по нов начин. Изключително паметливи за извивките на Вашето тяло, те няма да забравят и че не трябва да се мачкат под тежестта на главата Ви и ще запазят формата си трайно.

Дишащи

С многобройните вертикални канали те осигуряват естествена вентилация на въздуха и не позволяват запарване и дискомфорт.

Антиакарни и антиалергични

Свойствата на латекса да предотвратява развитието на акари и бактерии Ви държат далеч от алергични реакции и нежелани натрапници по време на сън.Производител: Екон
ЗДРАВОСЛОВЕН И СПОКОЕН СЪН ЗА НАЙ-МАЛКИТЕВ първите месеци от своя живот бебетата нямат нужда от възглавница за повдигане на главичката, с нарастването на раменния им пояс обаче за малките става неудобно да спят само по гръб и тогава се появява нуждата от възглавница. Тъй като структурата на тялото и..
37.00лв.
Производител: Екон
ПО-УЮТНО И ЕФЕКТНО ЛЕГЛОВъзглавница Бонбон е декоративно-подложна възглавница, която ще направи леглото Ви по-уютно и атрактивно. Макар че не се препоръчва за сън, Бонбон също разполага с ядро от пенолатексови частици. Тя не се смачква и няма нужда непрекъснато да я набухвате, за да изглежда добре. ..
48.00лв.
Производител: Екон
ИДЕАЛНАТА ОПОРА ЗА ГЛАВАТАВъзглавница Анатомик е изработена от 100% латекс – най-еластичния материал в природата, което не й позволява да се деформира или размества, осигурявайки максимална опора за главата и за мускулите на врата по време на сън. Тя няма нужда да бъде набухвана и разтърсвана.Тя офо..
63.00лв.
Производител: Екон
Възглавница Релакс е универсален модел предлагащ качество и комфорт на достъпна цена.Калъфът е изработен от хасе и полиестерна вата, а ядрото – от 100% латекс – най-еластичния материал в природата, което не й позволява да се деформира или размества осигурявайки максимална опора за главата и за муску..
66.00лв.
Производител: Екон
Възглавница Cool Gel е изработена от ЛАТЕКС GEL – дишаща латексна пяна, перманентно свързана с COOL GEL капсули.COOL GEL е иновативен охлаждащ материал с висока топлопроводимoст. Той осигурява по-добро регулиране на температурата, като абсорбира и след това освобождава топлината от спящия.Калъфът е ..
69.00лв.
Производител: Екон
Възглавница Класик дължи името си на класическата си форма. Тя е естествено допълнение към матраците Latex.Тази класическа възглавница е изработена от 100% латекс – най-еластичния материал в природата, което не й позволява да се деформира или размества осигурявайки максимална опора за главата и за м..
76.00лв.
Производител: Екон
ПЛАСТИЧНОСТ И СПОСОБНОСТ ДА СЕ ОФОРМЯ ПО ИЗВИВКИТЕ НА ТЯЛОТОВъзглавница Мемори Анатомик дължи името си на анатомичната си форма и иновативния материал Меморилатекс, от който е изработена. Основните свойства на Меморилатекс са неговата пластичност и способността му да се нагажда по контурите на тялот..
82.00лв.
Производител: Екон
ОРТОПЕДИЧНА ВЪЗГЛАВНИЦА СПОРЕД ВАШИТЕ ИЗВИВКИВъзглавница Мемори Класик дължи името си на класическата си форма и иновативният материал Меморилатекс, от който е изработена. Основните свойства на Меморилатекс са неговата пластичност и способността му да се нагажда по контурите на тялото.Монолитната съ..
87.00лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки Научете повече