Основи за матраци

Основите имат все по-осезаемо практическо приложение както в хотелиерството, така и в бита. Конструкцията на основите НАНИ се отличава с изключителна здравина и надеждност.

Производител: TED
Изключително стабилна и практична основа, изградена от висококачествен иглолистен материал. Подходяща за всеки матрак, Hard Base предоставя устойчива фиксирана опора и постига необходимата за всяко легло височина. Луксозната и мека тапицерия придава елегантен завършек на леглото. Моля, посоч..
147.00лв.
Производител: НАНИ
Модерна и здрава конструкция• Стабилна дървена конструкция от иглолистни детайли, гарантира изключителна здравина.• Изработена от висококачествени материали, които  идеално се съчетават с тези на матрака. • Капитонирана дамаска и anti-slip нетъкан текстил, придават стил и удобство, като не позв..
152.00лв.
Производител: Paradise
Състав: Конструкция от иглолистна дървесина Тапицирана основа с луксозен мебелен текстил Иглонабит латексиран филц Основа Oniks е подходяща както за обзавеждане на хотели, така и за дома. Тя представлява тапицирана твърда конструкция, върху която се поставя двулицев матрак. Израб..
179.00лв.
Производител: НАНИ
Модерна и здрава конструкция• Стабилна основа от метални профилни тръби и OSB материал• Мебелна вата• Възможност за избор на дамаска за тапициране.!!! Посочените цени са дамаска тип А. За цените за дамаска тип Б и мебелна дамска - позвънете ни.!..
225.00лв.
Производител: TED
Гъвкавостта на ламелите значително подобрява комфорта и ортопедичността на матрака. Те разпределят равномерно тежестта на тялото, като предотвратяват чувството на притискане и напрежение по време на сън. Луксозната тапицерия придава елегантен завършек на основата.Моля,посочете желана дамас..
244.00лв.
Производител: НАНИ
Модерна и здрава конструкция• Стабилна метална конструкция от профилни тръби, гарантира изключителна здравина.• Изработена от висококачествени материали, които  идеално се съчетават с тези на матрака. • Капитонирана дамаска и anti-slip нетъкан текстил, придават стил и удобство, като не позволяв..
278.00лв.
Производител: Paradise
Състав: Конструкция от иглолистна дървесина Тапицирана основа с луксозен мебелен текстил Иглонабит латексиран филц Основа Tera представлява тапицирана твърда конструкция, върху която се поставя двулицев матрак. Изработена е от висококачествена иглолистна дървесина, допълнително у..
307.00лв.
Производител: TED
Комфортна основа със стабилна дървена конструкция от иглолистен материал и вградена бонел система. Пружинното ядро дава добра ортопедичност и динамичност на опората, което допълнително подсилва комфорта на всеки двулицев матрак. Луксозната тапицерия придава елегантен завършек на основата. ..
334.00лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки Научете повече