Доставка и плащане

Доставката на всички матраци и мека мебел  за гр.София е безплатна със срок до 24 часа.

Доставка за страната е безплатна  до 48 часа за матраци над  200лв *** 

*** не важи за евтини еднолицеви  матраци и мека мебел

Доставката на поръчки изпратени до 13.00 ч. в работен ден се извършва нормално в рамките на 24 часа.

Доставката на поръчки  изпратени от 13.00 до 18.00 ч. в работен ден се извършва в рамките на 48 часа. В редки случаи или при изпращате до по отдалечено населено място, доставката се извършва в рамките на 48 часа.


Цената на доставката за поръчки на стойност до 200.00 лв. е от 5.00 - 15.00 лв., независимо за кое населено място се отнася. Доставките на поръчки на стойност над 200.00 лв. е безплатна за клиентите.** 


!!!!! Не важи за дивани и мека мебел и евтини еднолицеви матраци !!!

МОЖЕ ДА ДОСТАВИМ ПРАТКАТА ДО ВАШИЯ АДРЕС 
Доставките до адрес се осъществяват от куриерски фирма INTERLOGISTICA за страната за гр.София със собствен транпорт.

Ако клиентът желае доставката да се извърши от компания по негов избор, трябва да заплати разликата между посочената цена и тарифата на избраната от него куриерска компания.

Клиентът има право прегледа пратката преди да я заплати и да я върне при наличие на дефект, счупване и др.

 

КЛИЕНТЪТ ИМА ПРАВО ДА ВЪРНЕ ЗАКУПЕНАТА ПРАТКА,В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ЗАКУПУВАНЕ,АКО ЗАПАЗИ ОРИГИНАЛНАТА ОПАКОВКА И НЕ Е УВРЕДИЛ СТОКАТА.В ТОЗИ СЛУЧАЙ КЛИЕНТЪТ ТРЯБВА ДА ЗАПЛАТИ КУРИЕРСКА ТАКСА В ДВЕТЕ ПОСОКИ.В СЛУЧАЙ, ЧЕ СТОЙНОСТТА НА ПРАТКАТА, КОЯТО КЛИЕНТА ИСКА ДА ВЪРНЕ   Е ПОЛУЧЕНА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, ПРИ ВРЪЩАНЕ КЛИЕНТА СЛЕДВА ДА ЗАПЛАТИ И КУРИЕРСКАТА ТАКСА ЗА ДОСТАВЯНЕТО НА СТОКАТА.
Плащането се извършва с наложен платеж на представителя на куриерската фирма. Ако клиентът желае да използва друг начин на разплащане - банков превод или чрез банкова карта, той трябва да се информира за наличието на такава възможност по e-mail или телефон.

Този уебсайт използва бисквитки Научете повече