Евтини матраци

При избор на матрак, различните потребители имат различни очаквания. Когато цената е основен приоритет за Вас и търсите евтини матраци, предлаганият асортимент е голям, но изборът на евтини матраци не е лесна задача.

Трябва да имате предвид, че избирайки евтини матраци, в общия случай, това не е дългосрочна инвестиция, а по-скоро Ви дава предимството да замените избрания модел сравнително бързо и лесно, като по този начин можете дори да експериментирате с различни евтини матраци, преди да решите кой е идеалният модел за Вас.

Какви предимства и недостатъци крие изборът на евтини матраци

Евтини матраци 1
Евтини матраци

Не винаги високата цена определя качеството, нито удобството на Вашия матрак за Вас самите. Възможно е да се спрете на изключително скъп матрак и да не сте доволни от него. От друга страна, има модели евтини матраци, които напълно ще удовлетворят Вашите нужди и ще Ви осигурят комфорт, спокойна почивка и пълноценен сън.

Въпреки това, преди да се спрете на евтини матраци, трябва да имате предвид, че по-ниската цена често е показател за по-нисък клас на матрака. Най-вероятно моделът евтини матраци, на който сте се спрели, да е изработен от по-евтини материали и като резултат, да го ползвате за по-кратък период от време.

Предимството на това да изберете евтини матраци е, че в случай, че не сте доволни от направения избор, имате възможност лесно да замените избрания модел с друг, тъй като вложената инвестицията е сравнително ниска.

Допълнително предимство е богатият избор на модели евтини матраци, тъй като те са търсени и предпочитани от потребителите.

Съвети за избор на евтини матраци

Както споменахме по-горе, когато избирате евтини матраци, това обикновено не е дългосрочна инвестиция. От друга страна, изборът на евтини матраци не трябва да означава компромис с Вашето удобство и комфорт. По тази причина, по-долу Ви даваме няколко съвета как да изберете евтини матраци, които да Ви осигурят пълноценна почивка.

Съвети за избор на евтини матраци: какъв материал за пълнеж на матрака да предпочетете?

Когато търсите евтини матраци, трябва да имате предвид, че един от основните факторите, които определят цената, е материалът, използван за пълнеж.

Предлагат се три основни вида пълнеж за матраци, като за евтини матраци е по-добре да заложите на класически материали, вместо на по-модерните, тъй като те обикновено са на по-висока цена. Това означава, че при евтини матраци, с пълнеж от традиционно скъп материал, е възможно да очаквате компромис с качеството.

Има три основни типа пълнеж за евтини матраци, от които можете да избирате: пружинни евтини матраци, евтини матраци с пяна и евтини матраци с пълнеж от латекс.

Евтини матраци с пружина

Евтини матраци 1
Евтини матраци

Този тип евтини матраци са популярни и добре познати на потребителите. Дизайнът на им не е претърпял особена модернизация от началото на 19-ти век досега, въпреки че определено има въведени иновации в производството на евтини матраци с пружина. Като цяло в основата на тези евтини матраци са пружини от неръждаема стомана, които са покрити с няколко слоя тъкан, така че да осигурят мекота и пружиниращ ефект, който да поема напрежението от тялото. Предимството им е ниската цена и лесната изработка, но някои хора ги намират за неудобни.

Евтини матраци с пълнеж от пяна

Матраците с пълнеж от пяна са изключително популярни, а сред моделите могат да се намерят както евтини матраци, така и такива, чиито цени са доста високи. По-ниска цена можете да очаквате, ако пълнежът е от пенопласт, докато евтини матраци с мемори пяна са по-скоро изключение.

Предимствата на моделите евтини матраци с пълнеж от пяна са по-добрият комфорт и по-стабилна опора за тялото, но моделите евтини матраци могат да поддържат висока температура, а пяната, изработена от синтетични материали - да отделя неприятна миризма.

Евтини матраци от латекс

Матраците от латекс имат гумена сърцевина, вместо пружини и напоследът печеляр все повече привърженици. Те са популярни с добрата подкрепа за тялото, както и поради по-ниското влияние върху околната среда при производството им. Недостатъкът на латексовите матраци е, че цената им е малко по-висока от останалите модели на пазара, но въпреки това могат да се намерят и модели евтини матраци с пълнеж от латекс. 

Съвети за избор на евтини матраци: тествайте матрака във физически магазин преди покупката

Евтини матраци 3
Евтини матраци - Разгледайте при нас!

Едно от основните предимства на покупката на евтини матраци е фактът, че можете лесно да замените избрания модел с друг, поради ниската инвестиция. Но заедно евтини матраци обикновено предлагат малко по-нисък клас на материалите, което може да резултира в намален комфорт по време на почивка.  По тази причина, преди да изберете модел евтини матраци, препоръчително е да тествате един или няколко различни модела във физически магазин за матраци. Така можете да почувствате дали избрания модел евтини матраци е подходящ за Вас. Ако не е, помолете консултанта в магазина за съдействие - той може да Ви предложи подобен модел евтини матраци на същия или друг производител, които да опитате, така че да останете максимално удовлетворени.

Решението дали да вземете тествания модел евтини матраци на момента, или да го поръчате онлайн, е изцяло Ваше и зависи и от това колко спешно трябва да замените стария си матрак.  

Съвети за избор на евтини матраци: разгледайте промоционалните предложения за матраци на достъпни цени

В зависимост от бюджета Ви, можете да намерите евтини матраци, които Ви осигуряват добър баланс между цена, качество и дълготрайност. Такава възможност Ви предлагат промоционалните оферти, предлагани от различни производители, както и сезонните намаления, като тези за Коледа, Нова година, Черен петък и други.

Като следите за промоции и намаления, можете да откриете изгодни предложения за евтини матраци с добро качество.

Евтини матраци от магазин за матраци MS

В наши дни малко хора биха влезли в магазин за матраци и да похарчат няколко хиляди лева за най-скъпия модел, без да са направили предварително проучване.

Знаем, че при особено при избор на евтини матраци, предварителното проучване и избора на модел според индивидуалните Ви критерии, са от изключително голямо значение, в нашия онлайн магазин можете да разгледате различни модели евтини матраци, както и да проверите специалните ни промоционални оферти за евтини матраци, като за Ваше удобство има възможност за търсене на модела, според личните Ви предпочитания, както и за сравнение на избрани от Вас евтини матраци.

Ако имате въпроси, или нужда от съдействие при избора на евтини матраци, нашите консултанти са на разположение да Ви помогнат чрез директен чат, по телефона или по имейл.

Какви предимства и недостатъци крие изборът на евтини матраци

Съвети за избор на евтини матраци

Евтини матраци от магазин за матраци MS

CLASSIC пяна CLASSIC пяна
Най-продавани -10 %
Производител: Paradise
Състав на матрака: Капитониран текстил Еластична пяна Рамка от иглолистен материал Модел Classic е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Classic е матрак с надеждна конструкция и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми пр..
168.30лв. 187.00лв.
Двулицев Силвър Мемори 7 зони 20см Двулицев Силвър Мемори 7 зони 20см
Ново -70 %
Производител: Блян
Ядрото на матрака е изработено от профилирана, дишаща BodyCare® пяна с отворена клетъчна структура, осигуряваща му отлична проветривост.Модел Силвър Мемори 7 Зони е ортопедичен матрак, съставен от две страни с различен комфорт. От едната страна моделът изработен с допълнителен слой пр..
206.70лв. 689.00лв.
Производител: Вики
Еднолицев матрак ~23 см височина (+/-1 см)Еднолицевият матрак Диво е изграден върху здрава рамка от суха иглолистна дървесина. Ядрото му е съставено от пружинен пакет тип Бонел, покрит с иглонабит латексов филц и ватин. Калъфа на матрака е от капитонирана полиестерна дамаска, под която е пос..
103.00лв.
Производител: Вики
Еднолицев матрак ~16 см височина (+/-1 см)Еднолицевият матрак Диво Д е изграден върху здрава рамка от суха иглолистна дървесина. Ядрото е от полиуретанова пяна с височина 10 см, а калъфа е от капитонирана полиестерна дамаска, под която е поставен защитен олекотен филц тип Spundbond и силиконова вата..
118.00лв.
Производител: РосМари
Вид: ЕднолицевТвърдост: СреднаВисочина :21смЕднолицев пружинен матрак, състоящ се от рамка от иглолистна дървесина, анатомичен пружинен пакет Бонел, слой обезшумяващ филц, слой от термослепени памучни влакна, тапицерска обемна вата и дамаска с вата и прошивка Spunbond.Здравата му дървена конструкция..
123.00лв.
Производител: Вики
Двулицев матрак, дебелина ~22 см (+/-1 см)Двулицевият матрак Комфорт е изграден от пружинен пакет тип Бонел, който е с двойно стоманизирано-закалени, спираловидни чашки. Пружинният пакет е покрит от два слоя – иглонабит латексов филц и ватин. Калъфа е изграден от памучна дамаска, под която е поставе..
134.00лв.
Производител: Вики
Еднолицев матрак ~22 см височина (+/-1 см)Еднолицевият матрак Комфорт е изграден върху здрава рамка от суха иглолистна дървесина. Ядрото е съставено от пружинен пакет тип Бонел, покрит с иглонабитлатексов филц и ватин. Калъфа на матрака е изграден от капитонирана памучна дамаска, под която е поставе..
134.00лв.
Симо-Дунапрен Симо-Дунапрен
Най-продавани
Производител: РосМари
Вид: ЕднолицевТвърдост: ТвърдВисочина: 16 смЕднолицев матрак Симо Д гаранция: 1година..
137.00лв.
Производител: РосМари
Вид: ДвулицевМатрак с ядро от полиуретиренова пяна sky cell  /отворена клетка /. Тя позволява на свежия въздух постоянно да циркулира през пяната, а микроорганизмите, акарите и мухълът не са в състояние да се развиват.На база на ядрото си от моноблок е бестселър сред конкурентите. Сваляемият ка..
152.00лв.
Производител: Вики
Еднолицев матрак ~25 см височина (+/-1 см)Еднолицевият матрак Престиж е изграден върху здрава рамка от суха иглолистна дървесина. Ядрото му е съставено от пружинен пакет тип Бонел, покрит с иглонабит латексов филц, ватин и дунапрен. Калъфа е изграден от капитонирана памучна дамаска, под която е пост..
152.00лв.
Показва 1 до 10 от 22 (3 страници)
Този уебсайт използва бисквитки Научете повече