Матрак Натура

Матрак Натура
Матрак Натура
-15 %
Матрак Натура
Матрак Натура
Матрак Натура
706.35лв.
831.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: ek02
  • SKU: OC184

Опции

Купи

За любителите на природата. Ядро от естествен латекс и калъф от естествени материали.

Вид: Двулицев

Твърдост: Средна

Височина: 20 см

Гаранция: 10 г
ПОВЕЧЕ ПЛЪТНОСТ И ПО-ДОБРА ЕЛАСТИЧНОСТ

Натуралният латекс е природен продукт, който се добива от каучуковото дърво Hevea Brasiliensis.

Матраците произведени от натурален латекс са с по-висока плътност и по-висока еластичност, благодарение на което съчетават правилна подкрепа за гръбначният стълб с деликатно усещане за мекота. Те създават комфортна и благоприятна за сън среда, несравнима с друг материал.
Биоразградим и безвреден – пенолатексът в продуктите на ЕКОН е тестван и сертифициран за липса на вредни субстанции и химикали в съответствие с немският Oeko-Tex® Standard 100. Сертифициран е като КЛАС ПЪРВИ – одобрен дори за бебешки продукти.

7 ЗОНИ НА КОМФОРТ

Матракът разполага със седем ортопедични зони, разположени по дължината на матрака. Те придават опора  по цялото продължение на гръбначния стълб и имат различна твърдост, която осигурява комфорт за всяка част от тялото Ви: глезени, колене, бедра, таз, кръст, рамене и глава.

Сертификати

Organic cotton
Сертификат за 100% съдържание на органичен памук в калъфа на матрака. Текстилът, произведен от органичен памук не се третира с химикали, които предизвикват алергии. виж сертификат >>

Oeko-Tex
Биоразградим и безвреден – пенолатексът в продуктите на ЕКОН е тестван и сертифициран за липса на вредни субстанции и химикали в съответствие с немският Oeko-Tex® Standard 100. Сертифициран е като КЛАС ПЪРВИ – одобрен дори за бебешки продукти. виж сертификат >>

НЕСРАВНИМ КОМФОРТ
Основата на ядрото е изработена от разпенен латекс с 7 седем зони на твърдост. Тя осигурява по-добра еластичност и равномерна ортопедична опора за гръбнака по цялата му дължина. Отговаря за разпределянето на теглото на тялото по целият матрак и правилното физиологично положение на гръбнака.

МАТРАК С ОТЛИЧНА ПАМЕТ ЗА ФОРМАТА И ИЗВИВКИТЕ НА ТЯЛОТО
Чрез своите седем зони с различна твърдост матраците ЛАТЕКС създават равномерна ортопедична опора за гръбнака по цялата му дължина.

УНИКАЛЕН КАЛЪФ С ЛЯТНА И ЗИМНА СТРАНА
Уникален калъф Organic cotton 3D трико – 100 % памук. Матракът НАТУРА е с лятна и зимна страна, прошити
съответно с памучна и вълнена вата.

Матрак НАТУРА ЛАТЕКС
Калъф Organic cotton – 100 % памук. Матракът НАТУРА е с лятна и зимна страна, прошити съответно с памучна и вълнена вата.
Ядро от пенолатекс, Натурален латекс, 7 зони на комфорт, Вата: зимна страна с вълнена и лятна страна с памучна,  Антибактериален калъф

Ортопедичен
Матраците Латекс имат зони с различна твърдост, съобразно човешката структура. Най-важни са зоната с повишена твърдост в областта на ханша и специалната зона за раменете. Чрез своите седем зони с различна твърдост матраците ЛАТЕКС създават равномерна ортопедична опора за гръбнака по цялата му дължина.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
Този уебсайт използва бисквитки Научете повече