Матрак Air Air

Матрак Air Air
Матрак Air Air
Матрак Air Air
Матрак Air Air
Матрак Air Air
Матрак Air Air
Матрак Air Air
992.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: ek08
  • SKU: OC190

Опции

Купи

НАЙ-ДОБРАТА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА НАЙ-СПОКОЙНИЯ СЪН

Матракът Air Air е сред нашите продукти от най-висок клас. Той е плод на специални изследвания и разработки, за да се достигне до матрак, който дава по-голям комфорт, осигурява по-добра проветривост и гъвкавост.
Биоразградим и безвреден – пенолатексът в продуктите на ЕКОН е тестван и сертифициран за липса на вредни субстанции и химикали в съответствие с немският Oeko-Tex® Standard 100. Сертифициран е като КЛАС ПЪРВИ – одобрен дори за бебешки продукти.

7 ЗОНИ НА КОМФОРТ

Матракът разполага със седем ортопедични зони, разположени по дължината на матрака. Те придават опора  по цялото продължение на гръбначния стълб и имат различна твърдост, която осигурява комфорт за всяка част от тялото Ви: глезени, колене, бедра, таз, кръст, рамене и глава.

ДЪЛБОК СЪН НА ВЪЗДУШЕН МАТРАК
Уголемените вертикални проходни отвори осигуряват по-добра вентилация на въздуха, проветрение за здравословен сън. Едно от съществените предимства на Air Air е сребърно-йонна антибактериална обработка на калъфа, която спомага за по-здравословен и приятен сън.

НЕПОВТОРИМ КОМФОРТ
Системата от хоризонтални канали, които преминават по цялата дължина и ширина на ядрото, предотвратяват движенията на единия човек в леглото да се предават към другия. Също така те позволяват матракът да бъде сгъван многократно, без това да се отрази на качествата му и да го деформира.

МОНОБЛОКОВА СТРУКТУРА НА ЯДРОТО
Ядрото на матракът Air Air е специално разработено след изследвания, целящи по-висока еластичност и по-добра вентилация. Air Air матракът представлява моноблокова структура, изградена чрез система от вертикални стволове, които действат независимо един от друг: отделните части на тялото се подкрепят от различни по отвор стволове, като осигуряват чувство за релаксация.

Ядро от пенолатекс
Антибактериален калъф

Характеристики

Ортопедичен
Анатомичен
Еластичен
Независима опора
Проветрив
100% Латекс
Здравословна среда
Лесно почистване
Изолиращ
Екологичен

Разгледайте останалите предлагани от нас матраци екон!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
Този уебсайт използва бисквитки Научете повече