Menu
Your Cart


Матраци iSleep

BODY REST iSleep BODY REST iSleep
Най-продавани -16 %
Производител: iSleep
Комфорт и балансирана опора Отличителен е със своите: • Ядро от пяна с дълготрайна еластичност • Слой мека пяна в текстила за допълнителен комфорт • Прохлада през лятото и топлина през зимата • Нов и модерен дизайн Гарантира здравословна среда: • Thermosense текстил, поддържащ ..
259.00лв. 309.00лв.
Производител: iSleep
Вид: двулицеТвърдост: СреднаГаранция: 25 гDUOSENSE ОРТОПЕДИЧЕН МАТРАК С РАЗЛИЧНИ ПО ТВЪРДОСТ СТРАНИПроизведен в ИталияДве различни твърдости от едната и другата странаСлой с мека пяна от едната странаЯдро от по-твърда пяна за стабилна опораТекстил с високо ниво на проветривостDuoSense е твър..
259.00лв.
Производител: iSleep
Вид: ДвулицевВисочина: 22смГаранция: 25 гЕлегантност и комфорт Уникален със своите:Двулицев средно твърд матрак Елегантен дизайн и височина от 22 см Ядро от високоеластична пяна Слой Memory пяна за допълнителен релакс  Калъф с цип от две части за лесна поддръжка..
349.00лв. 399.00лв.
Производител: iSleep
Вид: ДвулицевТвърдост: СреднаВисочина: 20смПроизведен в ИталияДоставен на хигиенично, вакуумирано рулоЯдро от 16 см високоеластична пяна2 см мемори пяна в текстилаРазлична твърдост от двете страниАнтиалергична и антиакарна обработка на текстилаOrto relax е среден по твърдост матрак с две лица и допъ..
349.00лв.
Производител: iSleep
Комфорт и енергия Продуктови характеристики:Двулицев матрак Ядро от високоеластична пяна Равномерно разпредление на тежестта на тялото Vitality* калъф с цип от две части за лесна поддръжка Различен по дебелина слой Memory пяна от двете страни на калъфа с възможно..
354.00лв. 429.00лв.
Производител: iSleep
Ортопедичност и комфорт в един матрак Уникален със своите:Ядро от високоеластична пяна Допълнителни омекотяващи слоеве  високоеластична пяна от двете страни на матрака Допълнителен слой Mемори пяна в текстила за оптимален комфорт и релаксГарантира здравословна среда, благодар..
365.00лв.
MEMORY SPRING iSleep MEMORY SPRING iSleep
Най-продавани
Производител: iSleep
Продуктови характеристики:Двулицев матрак с индивидуално пакетирани пружини “Pocket spring” Допълнителен 2 см слой Graphene ® Memory Foam* от едната страна Съчетание на ортопедична и анатомична опора в едно Равномерно разпределение на тежестта на тялото Пълноценен сън и релакс..
365.00лв.
SILVER PLUS SILVER PLUS
Ново -15 %
Производител: iSleep
SILVER PLUSДВУЛИЦЕВ МАТРАК С ТРИСЛОЙНО ЯДРО И 4 СТЕПЕНИ НА ТВЪРДОСТВид: ДвулицевПроизведен в ИталияЯдро с високоеластична пяна, слой мека еластична пяна и 3 см мемориАнатомична и ортопедична опораЯдро от високоеластична пянаСребърен калъф с цип от две частиВъншен калъф с цип24 см височина25 г. ..
440.00лв. 515.00лв.
Производител: iSleep
Вид: ДвулицевСъчетание на ортопедична и анатомична опора в едно Продуктови характеристики:Иновативен матрак с двуслойно ядро 16 см Високоеластична пяна 4 см Мемори за оптимален комфорт Равномерно разпределение на тежестта на тялото Сребърен калъф с цип от две част..
469.00лв.
Производител: iSleep
Ортопедична и анатомична опора с Double core технология за индивидуален комфортОтличителен е със своите: • Двуслойно ядро от високоеластична пяна и 6 см профилирана Memory пяна • Double core технология за избор на индивидуална степен на твърдост за всеки партньор • Допълнителен сло..
624.00лв. 699.00лв.
Производител: iSleep
Комфорт на трета степенДВУЛИЦЕВ МАТРАК С ТРИСЛОЙНО ЯДРО 11 cm високоеластична пяна за ортопедична опора 7 cm иновативна високоеластична дълготрайна пяна "Ultracomfort" 6 cm Мемори пяна за съвършен комфорт Калъф с цип от 2 части - подходящ за пране в домашни условия до 40° C В..
644.00лв. 719.00лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)