Menu
Your Cart


iSleep

Производител: iSleep
Непромокаем протектор с ластик по цялата обиколка Уникален със своите:100% „дишаща“ Tencel материя създадена от натурални влакна от евкалиптово дърво. Обшит с ластик  по цялата обиколка, което осигурява пълна защита на матрака от всички страни. Протекторът е подходящ за всички..
52.00лв.
Производител: iSleep
УНИКАЛНА СЪС СВОИТЕ:Приятно усещане за мекота - дълготраен комфортГАРАНТИРА ЗДРАВОСЛОВНА СРЕДА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА:100% Memory Foam – правилна позиция на главата и врата Калъф с цип с Cool sensation текстил - с охлаждащ ефект против изпотяване Air технология с допълнит..
79.00лв.
Производител: iSleep
Топ матрак от 100%Memory пяна Уникален със своите:100% Мемори пянаГарантира здравословна среда, благодарение на :Текстил  с Aloe Vera с антиакарна и антибактериална обработка Не задържа прах и гарантира високо ниво на хигиена по време на сън и ..
109.00лв.
Производител: iSleep
Възглавница от 100% Мемори пянаПродуктови харакетеристики:100% Memory Foam – правилна позиция на главата и вратаВълнообразна форма - възможност за избор на подходяща височинаVitality калъф с цип третиран с витамини – anti-aging complexПриятно усещане за свежест и мекота – дълготраен комфорт и р..
109.00лв.
Производител: iSleep
Възглавница от Мемори пяна и гел пянаУникална със своите:Иновативно двуслойно ядро от Memory Foam и Gel Foam - правилна позиция на главата и врата, охлаждащ ефект и отнемане на напрежението Air технология с допълнителни отвори за постоянен приток на въздух – винаги свежа и ..
114.00лв.
Производител: iSleep
Възглавница от 100% Мемори пянаУникална със своите:16 см височина100% Memory Foam – за правилна позиция на главата и вратаГарантира здравословна среда, благодарение на :Калъф с цип от висококачествен текстил – приятно усещане за мекота Дълготраен комфорт..
119.00лв.
Производител: iSleep
Бебешки матракУникален със своите:Сърцевина от дишаща високоеластична пяна без съдържание на кокос и непозволяваща развитие на микроорганизми Ортопедичност – осигурява правилна позиция на гръбнака и крайниците, препоръчителна за периода на интензивен растеж Допълнителен слой пяна в те..
120.00лв.
Производител: iSleep
Възглавница от 100% Мемори пянаУникална със своите:100% Memory Foam – правилна позиция на главата и врата Патентовано профилирано ядро – с масажиращ ефект  Гарантира здравословна среда, благодарение на :Постоянна циркулация на въздуха – винаги суха и свежа среда ..
149.00лв.
BODY REST iSleep BODY REST iSleep
Най-продавани -16 %
Производител: iSleep
Комфорт и балансирана опора Отличителен е със своите: • Ядро от пяна с дълготрайна еластичност • Слой мека пяна в текстила за допълнителен комфорт • Прохлада през лятото и топлина през зимата • Нов и модерен дизайн Гарантира здравословна среда: • Thermosense текстил, поддържащ ..
259.00лв. 309.00лв.
Производител: iSleep
Вид: двулицеТвърдост: СреднаГаранция: 25 гDUOSENSE ОРТОПЕДИЧЕН МАТРАК С РАЗЛИЧНИ ПО ТВЪРДОСТ СТРАНИПроизведен в ИталияДве различни твърдости от едната и другата странаСлой с мека пяна от едната странаЯдро от по-твърда пяна за стабилна опораТекстил с високо ниво на проветривостDuoSense е твър..
259.00лв.
Производител: iSleep
Вид: ДвулицевВисочина: 22смГаранция: 25 гЕлегантност и комфорт Уникален със своите:Двулицев средно твърд матрак Елегантен дизайн и височина от 22 см Ядро от високоеластична пяна Слой Memory пяна за допълнителен релакс  Калъф с цип от две части за лесна поддръжка..
349.00лв. 399.00лв.
Производител: iSleep
Вид: ДвулицевТвърдост: СреднаВисочина: 20смПроизведен в ИталияДоставен на хигиенично, вакуумирано рулоЯдро от 16 см високоеластична пяна2 см мемори пяна в текстилаРазлична твърдост от двете страниАнтиалергична и антиакарна обработка на текстилаOrto relax е среден по твърдост матрак с две лица и допъ..
349.00лв.
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)