Menu
Your Cart


Промоция Матраци Paradise

AMOR AMOR
Най-продавани -40 %
Производител: Paradise
Състав на матрака:специален текстил Amour Memory Gel пяна ядро от пружинен пакет Multi Pocket System Еластична пяна Полиуретанов борд Дишаща мрежаМодел Amor е комфортен двулицев матрак с ядро, направено от високотехнологичен пружинен пакет Multi Pocket System. Отделнит..
291.00лв. 486.00лв.
CLASSIC - Bonnell system CLASSIC - Bonnell system
Най-продавани -10 %
Производител: Paradise
Състав на матрака:Капитониран текстил Иглонабит латексиран филц Пружинен пакет Bonnell System, обкрайчен с пенополиуретанов борд Рамка от иглолистен материалМодел Classic е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Classic е матра..
150.00лв. 167.00лв.
Производител: Paradise
Състав на матрака:Висококачествен капитониран текстил Еластична пяна Допълнителна кокосова вложкаМодел Perla Cocos е двулицев ортопедичен матрак с ядро от еластична пяна и допълнителен слой кокосова вложка. Поради това модел Perla Cocos се отличава с висока степен на твърдост. ..
214.20лв. 238.00лв.
Производител: Paradise
Състав на матрака:Специален текстил Silk Latex 7 zone Pocket System Еластична пяна Memory Gel пяна Полиуретанов бордМодел Silk е луксозен матрак, отличаващ се с неповторима визия и уникално усещане за мекота и комфорт. Ядрото е зонов пружинен пакет Pocket System от инд..
504.00лв. 672.00лв.
Двулицев матрак GRAPHITE Двулицев матрак GRAPHITE
Ново -15 %
Производител: Paradise
Модел Графит съчетава уникална визия и неповторимо усещане за комфорт. Ядрото на матрака е от високоеластична пяна, която е едностранно профилирана с обособени 7 зони на комфорт. От другата страна на ядрото има слой Memory пяна и Memory пяна в прошивката, което дава усещане за още повече мекота..
407.00лв. 479.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)