Борса за матраци

Дори да спите чудесно и да сте изключително доволни от матрака си, идва момент, в който трябва да го смените с нов. Вероятно един от първите въпроси, които си задавате тогава е дали да избирате само от моделите на конкретен производител, или да заложите на разнообразието. По-долу ще Ви разкажем повече за това как по-лесно ще намерите идеалният вариант за Вас.

Какво представлява?

Намирате се в специализиран магазин за матраци, който Ви предлага голямо разнообразие от различни марки. Това е хибрид между онлайн и класически магазин. Ние имаме истински магазин в София, както и опция за онлайн пазаруване. Тази комбинация Ви позволява да дойдете на място и да изпробвате един или няколко избрани модела, а когато сте готови да приключите покупката, можете да купите онлайн от уебсайта само с няколко клика с мишката.

Какви са предимствата?

Най-очевидното предимство е, че Ви се предоставя възможността да разгледате на едно място предложенията на различни производители на матраци и да потърсите съвет за избор на определени модели. Възползвате се и от допълнителни удобства, сред които:

Възможност за бързо сравнение, избор и консултация

Имате опция за сравнение на модели от различни производители, според характеристиките, от които се интересувате. Освен това можете да разгледате специалната секция за евтини предложения от различни производители, а също и страницата за промоции и намаления на матраци.

Достъпност както онлайн, така и на място

Имаме както физически, така и онлайн магазин, което Ви предлага възможност да разгледате наличните модели в онлайн магазина ни, да харесате няколко, които да опитате на място в магазина, след което да поръчате удобно и лесно онлайн. 

Петзвездно обслужване

Обслужването винаги е на високо ниво, а консултантите ни са запознати в детайли с характеристиките на моделите на различни производители. По този начин, без значение дали сте потърсили съдействие в директния ни чат онлайн или на място в магазина,  ние ще отговорим компетентно на Вашите въпроси и ще Ви дадем експертен съвет.

Матраци MS има най-високият потребителски рейтинг в Google - оценката, която са ни дали е 5 от 5 възможни. Проверете сами!

Кога това е по-удобният начин да избера матрак?

Може да изберете новия си матрак като резултат от информиран избор, вместо като спонтанно решение. Имате възможност да разгледате различни модели онлайн, в удобно за Вас време и място, както и да тествате на място и да поискате съвет от консултантите за избор на подходящия за Вас модел.

Ето и няколко случая, в които може да получите съдействие за правилния за Вас избор:

Когато не сте доволни от стария си матрак

Когато не сте доволни и искате да намерите нещо по-добро, очевидният трябва да разгледате модели от различни производители, които можете да сравните, според личните си предпочитания. Тук това може да се случи бързо и лесно и да сведете избора си до няколко оферти, които отговарят на Вашите изисквания, без да губите излишно време.

Когато искате матрак, подобен на стария, но по-модерен

Старият Ви матрак Ви е служил вярно години наред и сега искате подобен модел, но с по-добри характеристики, изработен според съвременните тенденции в технологиите и с по-качествени материали. Можете да филтрирате моделите според изискванията си и да сравните характеристиките на артикулите от различни производители, докато откриете този, който отговаря най-добре на Вашите очаквания.

Когато искате матрак от същия производител като стария

Доволни сте от стария си матрак и се доверявате на качеството и професионализма на производителя му. Дори, когато сте лоялни към определена марка, можете да разгледате последните модели на конкретен производител. Освен че можете да сравните характеристиките на различни модели от един и същи производител, можете да разгледате и актуалните промоции и намаления.

Как да изберете - по интернет или във физическия магазин?

Начините за избор на матрак обикновено се свеждат до две възможности - уебсайтът  или физическият магазин. Въпросът е кой от двата варианта ще Ви даде възможност да направите по-добра сделка, без да се налага да правите компромиси при избора на матрак?

Краткият отговор на този въпрос е, че изборът зависи изцяло от личните Ви предпочитания. Прочетете по-долу какви са причините за това.

Онлайн пазаруване

Предимствата на онлайн магазина е, че можете да разгледате целия асортимент, да прочетете внимателно описанията на различните модели и да изберете спокойно. Всеки може да открие своето предложение за матрак, независимо колко са високи изискванията му.

Ако предпочитате сами да разглеждате продуктите, това е Вашето решение - без консултанти, без други клиенти, сред спокойствието и комфорта на дома Ви.

Единственият недостатък на избора е, че няма как да изпробвате избраните модели.

Физически магазин

Избирайки матрак на място, едно от най-сериозните предимства е възможността да се докоснете до моделите, които сте избрали, да полежите върху тях за няколко минути и да усетите дали това отговаря на очакванията Ви. Консултантите могат да Ви насочат към модели, чиито характеристики отговарят на търсените от Вас, но е строго индивидуално дали определен матрак ще Ви е удобен, или не.

При пазаруването във физическия магазин на борса за матраци трябва да отделите достатъчно време, за да посетите на място и да тествате моделите, които харесвате.

CLASSIC пяна CLASSIC пяна
Най-продавани -10 %
Производител: Paradise
Състав на матрака: Капитониран текстил Еластична пяна Рамка от иглолистен материал Модел Classic е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Classic е матрак с надеждна конструкция и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми пр..
178.20лв. 198.00лв.
Производител: Paradise
Състав на матрака: Висококачествен капитониран текстил Еластична пяна Multi Pocket system Рамка от иглолистен материал Полиуретанов борд Модел DIPLOMAT Еднолицев се отличава с високи показатели на ергономичност, тъй като ядрото на матрака е направено от високотехнологичен пр..
251.10лв. 279.00лв.
Производител: Paradise
Състав на матрака: Специален текстил Jojoba Memory пяна в прошивката Ядро от пружинен пакет Multi Pocket System Еластична пяна 3D мрежа Полиуретанов борд GALA MEMORY е комфортен двулицев матрак с ядро, направено от високотехнологичен пружинен пакет Multi Pocket System. От..
313.65лв. 369.00лв.
Производител: Paradise
Състав на матрака: Специален текстил Jojoba Memory пяна в прошивката Ядро от пружинен пакет Multi Pocket System Еластична пяна Рамка от иглолистен материал Полиуретанов борд GALA MEMORY е комфортен еднолицев матрак с ядро, направено от високотехнологичен пружинен пакет ..
300.90лв. 354.00лв.
Производител: Екон
Вид: ДвулицевТвърдост: СреднаГаранция: 10 гНАЙ-НОВИЯТ НИ ПРОДУКТ С ИНОВАТИВЕН МЕМОРИЛАТЕКСМатракът Меморилатекс Лукс  съчетава пенолатекс  с иновативния меморилатекс.Комбинацията от 7-зоновото латексно ядро със 7-зоновия меморилатекс слой осигурява ортопедична опора за всеки сантиметър от ..
506.60лв. 596.00лв.
Производител: Екон
ЛУКС, КОМФОРТ И ДИЗАЙНЕРСКИ ЗАВЪРШЕКBlackLabel е матрак, който впечатлява с дизайнерски и стилен външен вид. Подходящо решение за всеки, който иска да избяга от ежедневното и скучното, за всеки, който търси нестандартното и красивото. BlackLabel е синоним на лукс, комфорт и въображение, съчетано с к..
464.00лв. 580.00лв.
Матрак БИСКАЯ Матрак БИСКАЯ
Най-продавани -20 %
Производител: НАНИ
Вид: ДвулицевТвърдост: СреднаВисочина: 20смДостъпенКапитонираният калъф е с платове с голямо съдържание на естествени материали, придаващи му допълнителна мекота и телесен комфорт. Притежава много добра вътрешна вентилация благодарение на пружинния пакет, микроклетъчната отворена структура на KOVAFO..
159.20лв. 199.00лв.
Производител: Екон
Вид: ДвулицевТвърдост: СреднаВисочина: 18 смГранция: 10 гКомфорт и Лукс в идеално съотношениеМодел Лукс е най-продаваният матрак на ЕКОН, съчетаващ 7-зоново ядро от 100 % латекс и луксозен калъф.Биоразградим и безвреден – пенолатексът в продуктите на ЕКОН е тестван и сертифициран за липса на вр..
345.60лв. 432.00лв.
Матрак ПОНТО Матрак ПОНТО
Най-продавани -20 %
Производител: НАНИ
Вид: ЕднолицевТвърдост: ТвърдВисочина: 16 смЗдрав и удобенЕднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с рамка от висококачествен иглолистен материал и пълнеж на полимерна пяна на водна основа с висока плътност.Степен на твърдост* Степента на твърдост за максимално удобство и комфорт е условна, и е на..
135.20лв. 169.00лв.
Производител: Paradise
Състав на матрака: Специален текстил Kashmira, прошит с Memory пяна Memory пяна 7-зоново профилирана високоеластична пяна Latex Специален текстил Kashmira Kashmir Supreme е нов модел луксозен матрак с елегантен дизайн. Ядрото от високоеластична пяна е едностранно профилира..
488.60лв. 698.00лв.
Производител: Екон
КЛАСИКАТА В КОМФОРТНИЯ СЪНМатракът Латекс Стандарт е нашият класически модел и е създаден, за да Ви предложи комфортна среда за качествен и пълноценен сън.Биоразградим и безвреден – пенолатексът в продуктите на ЕКОН е тестван и сертифициран за липса на вредни субстанции и химикали в съответствие с н..
282.80лв. 404.00лв.
Производител: Paradise
Състав на матрака: Висококачествен текстил Memory пяна – 6 см Високоеластична пяна Вътрешен калъф Цип Модел Viola Memory е анатомичен матрак с ядро от Memory пяна и високоеластична пяна. Предлага оптимално съотношение между правилна позиция на гръбначния стълб и комфортно ус..
356.40лв. 594.00лв.
Производител: Paradise
Състав на матрака: Капитониран текстил Иглонабит латексиран филц Пружинен пакет Bonnell System, обкрайчен с пенополиуретанов борд Рамка от иглолистен материал Модел Classic е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Classic е матра..
194.00лв.
Производител: Paradise
Състав на матрака: Специален текстил Lavender Memory пяна в прошивката Еластична пяна Иглонабит латексиран филц Пружинен пакет Bonnell System Полиуретанов борд Модел Lavandula Memory е двулицев пружинен матрак, изработен от висококачествен пружинен пакет тип Bonnell Sys..
218.00лв.
Производител: Paradise
  Вид: Двулицев   PERLA SOFTСъстав на матрака:·       Висококачествен текстил·       Обемна вата·       Soft пяна·       Spunbond·    &nbs..
246.00лв.
Производител: Paradise
Състав на матрака: Висококачествен капитониран текстил Еластична пяна Вградена рамка с ламели Модел Perla еднолицев е ортопедичен матрак с ядро от еластична пяна. При този модел не е необходимо използването на подматрачна рамка и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при л..
249.00лв.
BODY REST iSleep BODY REST iSleep
Най-продавани -15 %
Производител: isleep
Комфорт и балансирана опора Отличителен е със своите: • Ядро от пяна с дълготрайна еластичност • Слой мека пяна в текстила за допълнителен комфорт • Прохлада през лятото и топлина през зимата • Нов и модерен дизайн Гарантира здравословна среда: • Thermosense текстил, поддържащ ..
285.00лв. 335.00лв.
ORTO RELAX ORTO RELAX
Ново -13 %
Производител: isleep
Вид: ДвулицевТвърдост: СреднаВисочина: 20смПроизведен в ИталияДоставен на хигиенично, вакуумирано рулоЯдро от 16 см високоеластична пяна2 см мемори пяна в текстилаРазлична твърдост от двете страниАнтиалергична и антиакарна обработка на текстилаOrto relax е среден по твърдост матрак с две лица и допъ..
339.00лв. 389.00лв.
Производител: НАНИ
Вид: ДвулицевТвърдост: СреднаВисочина: 23смГаранция: 10 гТЕХНОЛОГИЯ С ПРУЖИНИSPUN BONDED, закрепени в едно цяло посредством еластична връзка. За придаване на допълнителна здравина от всички страни е поставена стабилизираща рамка от KOVAFOAM. Степен на твърдост* Степента на твърдост за максималн..
340.00лв.
Производител: TED
Еднолицев модел матрак Армида с ергономичен комфорт от Flexible Technology и стабилна дървена рамка. Двуслойното профилирано ядро осигурява възможност за индивидуално определяне на предпочитания комфорт. Профилираната повърхност осигурява деликатен масаж на тялото и спомага кръвообращ..
353.00лв.
Производител: НАНИ
Вид: Еднолицев Твърдост: Средена  Височина :24смАнтиалергиченАнтиалергичните силиконизирани влакна и дамаската с високо съдържание на естествени материали, използвани в прошивката на калъфа, осигуряват допълнителна мекота и го превръщат в естествен термостат, постоянно приспособяващ с..
367.00лв. 407.00лв.
Производител: isleep
Комфорт и енергия Продуктови характеристики: Двулицев матрак Ядро от високоеластична пяна Равномерно разпредление на тежестта на тялото Vitality* калъф с цип от две части за лесна поддръжка Различен по дебелина слой Memory пяна от двете страни на калъфа с възможно..
404.00лв. 479.00лв.
Производител: НАНИ
Вид: ДвулицевТвърдост: СреднаВисочина: 23 смГарация: 10 гСъвременни технологииНевероятно съчетание от качествата на POCKET SPRING, POLIFLEX и MEMORY FOAM. Сърцевината е еднолицева, многозонова – от индивидуално пакетирани пружини в джобче от нетъкан текстил, закрепени в едно цяло посредством еластич..
442.00лв. 502.00лв.
Производител: Paradise
Състав на матрака: Специален текстил Silver Care Memory пяна в прошивката 7-зоново профилирана високоеластична пяна Silver Care Memory е нов модел, специално разработен за да предложи още повече комфорт и здравословна грижа. Ядрото се състои от едностранно профилирана високоеласти..
454.00лв.
Показва 1 до 24 от 42 (2 страници)
Този уебсайт използва бисквитки Научете повече