Матраци iSleep

Матраци iSleep ще Ви впечатлят със съвременна визия, изискан стил и внимание към детайла. Използването на съвременни подходи и иновативни технологии при разработката на матраци iSleep Ви осигуряват предимството да почивате на модерен матрак, който отговаря на най-високите съвременни стандарти за качество, удобство и осигуряване на здравословна и пълноценна почивка.

Защо да изберете матраци iSleep?

Матраци Isleep 1
Матраци Isleep

Матраци iSleep Ви предлагат качество, гарантирано от най-добрите производители на матраци в Европа.

Матраци iSleep - произведени от водещи фабрики за матраци в Европа

Вие заслужавате само най-доброто. Затова матраци iSleep се произвеждат от подбрани производители, доказани имена на пазара и признати от потребителите в цял свят.

Матраци iSleep с 25 години гаранция

Високото качество на матраци iSleep не е само обещание. Качествената изработка на матраци iSleep се доказва с гаранцията от 25 години, която дават производителите. Така, избирайки мечтания модел матрак, имате увереността, че ще му се наслаждавате дълги години.

Матраци iSleep - разумният избор за Вас и Вашето семейство

Съвременните подходи в изработката на матраци iSleep Ви дават възможност за избор от модели, които са специално разработени, според последните открития в областта на добрия сън. Развитието на технологията, от своя страна, позволява и намаляване на цената за производство и като резултат, Вие не трябва да правите компромис с качеството, в името на достъпната цена. Новаторският подход при матраци iSleep съчетава стилен дизайн, качествени и издръжливи материали и съвременни технологии на производство, благодарение на които можете да се насладите на оптимална почивка и комфорт всяка нощ, при това на достъпна цена.

Избор на матраци iSleep

Матраци Isleep 2
Матраци Isleep - Matraci MS

Добрият сън, който матраци iSleep Ви осигурява, е комбинация от всички характеристики на избрания от Вас модел. Идеалният матрак, който ще Ви осигури оптимална почивка, не само е изработен от качествени материали и Ви предлага неповторимо усещане, но отговаря и на индивидуалните Ви потребности. Това включва подходящ размер, достатъчна твърдост, и допълнителни предимства, като антиалергични материали, ако страдате от алергии или астма.

Разгледайте възможностите, които матраци iSleep Ви предлагат и изберете идеалната комбинация, която е уникална и индивидуална, специално създадена за Вас!

Размери на матраци iSleep

При покупка на легло или спалня, трябва сериозно да обмислите какъв размер матрак Ви е необходим. Прието е, дължината на матрака да е бъде поне 20 сантиметра повече от височината на човека, който ще използва матрака. Но вземете предвид и ширината на леглото или спалнята - тя също оказва не малко влияние върху качеството на съня. Тук няма изисквания и стандарти и зависи от навиците на сън на конкретния човек. За хора, които спят спокойно, дори по-тесен матрак не би следвало да е проблем, но в случай на неспокоен сън или често въртене, възможността от падане от леглото е голяма. Затова в такъв случай е добре да помислите за по-широки матраци iSleep.

Същото важи и при избора на спалня за двойки и семейства с деца. Всяка двойка има различни нужди от пространство по време на сън и от това зависи ширината на спалнята. Семействата с малки деца или такива, които очакват или планират бебе, е добре да вземат предвид наличието на още един човек в леглото, който ще има нужда от допълнително пространство. Затова, ако очаквате нов член на семейството, обмислете възможността да изберете по-широки матраци iSleep.

Ето и стандартните размери, от които можете да избирате, като матраци iSleep имат предложение и за най-малките:

 • Матраци iSleep с размери 82/190 см
 • Матраци iSleep с размери 90/190 см
 • Матраци iSleep с размери 90/200 см
 • Матраци iSleep с размери 114/190 см
 • Матраци iSleep с размери 120/190 см
 • Матраци iSleep с размери 120/200 см
 • Матраци iSleep с размери 140/200 см
 • Матраци iSleep с размери 144/190 см
 • Матраци iSleep с размери 164/190 см
 • Матраци iSleep с размери 164/200 см
 • Матраци iSleep с размери 180/200 см
 • Бебешки матраци iSleep с размери 60/120 см
 • Бебешки матраци iSleep с размери 65/110 см
 • Бебешки матраци iSleep с размери 70/130 см
 • Бебешки матраци iSleep с размери 70/140 см
 • Бебешки матраци iSleep с размери 65/130 см

Допълнително можете да изберете матраци iSleep с нестандартни размери, които се изчисляват на кв.м.

Твърдост на матраци iSleep

За разлика от повечето конкурентни модели, матраци iSleep предлагат пет нива на твърдост, вместо традиционните три. Избирайки матраци iSleep можете по-прецизно да определите степента на твърдост на матрака и да изберете наистина идеалната според индивидуалните Ви предпочитания.

Според твърдостта си, можете да избирате от следните модели матраци iSleep: мек, средно мек, среден, средно твърд, твърд. 

При избора, имайте предвид, че не само личните предпочитания към твърдостта следва да бъдат взети предвид за твърдостта на матрака. Телесното тегло също е фактор, който в дългосрочен план може не само да намали издръжливостта на матраци iSleep, да промени характеристиките и да намали живота на матрака, но може да окаже въздействие върху качеството на съня, пълноценността на почивката и общото Ви физическо и здравословно състояние.

Характеристики на матраци iSleep

Матраци Isleep 3
Матраци Isleep - Разгледайте при нас!

След вече знаете какъв е идеалният размер матрак, който ще Ви осигури необходимото лично пространство, което ще Ви осигури спокоен сън, а също така знаете и точната твърдост на матрака, която ще Ви позволи да се отпуснете спокойно и да се наслаждавата не почивката си, е време за допълнителните характеристики, с чиято помощ добрият матрак става съвършен за Вас.

Разгледайте какви допълнителни удобства Ви предлагат матраци iSleep, с чиято помощ да се насладите напълно на дълъг и пълноценен сън:

Антиалергични матраци iSleep

Всички матраци iSleep се подлагат на антиалергична третировка, а материалите, които се използват при изработката им, са неутрални, така че да са подходящи дори за хора с алергии.

Матраци iSleep с антибактериален текстил

За осигуряване на антибактериалните свойства на текстила на матраци iSleep, калъфът им се подлага на специална обработка със сребърни йони. По този начин се намалява до пълно елиминиране на задържането на прах, влага, бактерии и микроорганизми.

Матраци iSleep с технология Double Care: две ядра в общ калъф и регулиране на твърдостта

Всички знаем, че в отношенията във всяка двойка понякога се налага да правите компромиси, но с матраци iSleep не е нужно да правите компромис със спокойния си сън и пълноценна почивка!

Технологията на Double Care на матраци iSleep Ви позволява да адаптирате матрака към специфичните си нужди, дори когато делите едно легло с партньора си. Уникалната технология на две ядра в един калъф Ви позволява да настроите твърдостта на Вашата част от матрака според личните си предпочитания, като оставите на партньора си сам да определи неговата, според индивидуалните си нужди.

Матраци iSleep с мемори пяна

Уникалното усещане за мекота и опора, което е характерно единствено за мемори пяната е известно на всички, а матраците с профилирана мемори пяна ще Ви позволят да се насладите на усещането за лек масажиращ ефект.

Матраци iSleep със сваляем калъф

Възможността за сваляне на калъфа на матраци iSleep, Ви позволява по-добър контрол на хигиената на матрака. Калъфите не само се свалят лесно, но и не изискват специална обработка или пране на ръка - можете спокойно да го пуснете в пералната машина. 

 

Защо да изберете матраци iSleep?

Избор на матраци iSleep

Характеристики на матраци iSleep

ORTO RELAX ORTO RELAX
Ново -10 %
Производител: isleep
Вид: ДвулицевТвърдост: СреднаВисочина: 20смПроизведен в ИталияДоставен на хигиенично, вакуумирано рулоЯдро от 16 см високоеластична пяна2 см мемори пяна в текстилаРазлична твърдост от двете страниАнтиалергична и антиакарна обработка на текстилаOrto relax е среден по твърдост матрак с две лица и допъ..
350.10лв. 389.00лв.
Производител: isleep
Комфорт и енергия Продуктови характеристики: Двулицев матрак Ядро от високоеластична пяна Равномерно разпредление на тежестта на тялото Vitality* калъф с цип от две части за лесна поддръжка Различен по дебелина слой Memory пяна от двете страни на калъфа с възможно..
431.10лв. 479.00лв.
Матрак Galaxy isleep Матрак Galaxy isleep
Ново -20 %
Производител: isleep
ОПИСАНИЕМатрак Galaxy съчетава две ядра в един общ калъф. Технологията дава възможност на всеки партньор да избере предпочитана твърдост. Едната половина може да бъде мека по твърдост, а другата по-твърда. Чрез въртенето на двете ядра може да получите 3 различни комбинации за двете половини: меко/ме..
684.00лв. 855.00лв.
Матрак Memocare isleep Матрак Memocare isleep
Ново -30 %
Производител: isleep
20 см височинаСлой мемори пяна в калъфаЯдро от високоеластична пяна за правилна опора на тялотоАнтиалергичен текстилКалъф с цип за лесно почистванеОпакован в хигиенично, вакуумирано рулоДвулицевMemocare e двулицев матрак с мемори пяна и различна твърдост от двете страни. Слоят мемори пяна от ед..
265.30лв. 379.00лв.
DUOSENSE DUOSENSE
Ново
Производител: isleep
Вид: двулицеТвърдост: СреднаГаранция: 25 гDUOSENSE ОРТОПЕДИЧЕН МАТРАК С РАЗЛИЧНИ ПО ТВЪРДОСТ СТРАНИПроизведен в ИталияДве различни твърдости от едната и другата странаСлой с мека пяна от едната странаЯдро от по-твърда пяна за стабилна опораТекстил с високо ниво на проветривостDuoSense е твър..
269.00лв.
Матрак Natura Organic isleep Матрак Natura Organic isleep
Ново
Производител: isleep
ОПИСАНИЕОртопедичният двулицев матрак Natura Organic e с ядро от високоеластична пяна за балансирана опора на тялото и правилна позиция на гръбначния стълб по време на сън.Антиалергичният текстил, третиран с натурално арганово масло, осигурява суха среда за сън и предпазва от задържане на ..
299.00лв.
BODY REST iSleep BODY REST iSleep
Най-продавани
Производител: isleep
Комфорт и балансирана опора Отличителен е със своите: • Ядро от пяна с дълготрайна еластичност • Слой мека пяна в текстила за допълнителен комфорт • Прохлада през лятото и топлина през зимата • Нов и модерен дизайн Гарантира здравословна среда: • Thermosense текстил, поддържащ ..
335.00лв.
Производител: isleep
Ортопедичност и комфорт в един матрак Уникален със своите: Ядро от високоеластична пяна Допълнителни омекотяващи слоеве  високоеластична пяна от двете страни на матрака Допълнителен слой Mемори пяна в текстила за оптимален комфорт и релакс Гарантира здравословна среда, благодар..
365.00лв.
Производител: isleep
Продуктови характеристики: Двулицев матрак с индивидуално пакетирани пружини “Pocket spring” Допълнителен 2 см слой Graphene ® Memory Foam* от едната страна Съчетание на ортопедична и анатомична опора в едно Равномерно разпределение на тежестта на тялото Пълноценен сън и релакс..
365.00лв.
Производител: isleep
Вид: ДвулицевВисочина: 22смГаранция: 25 гЕлегантност и комфорт Уникален със своите: Двулицев средно твърд матрак Елегантен дизайн и височина от 22 см Ядро от високоеластична пяна Слой Memory пяна за допълнителен релакс  Калъф с цип от две части за лесна поддръжка..
439.00лв.
Производител: isleep
Вид: ДвулицевСъчетание на ортопедична и анатомична опора в едно Продуктови характеристики: Иновативен матрак с двуслойно ядро 16 см Високоеластична пяна 4 см Мемори за оптимален комфорт Равномерно разпределение на тежестта на тялото Сребърен калъф с цип от две част..
469.00лв.
SILVER PLUS SILVER PLUS
Ново
Производител: isleep
SILVER PLUSДВУЛИЦЕВ МАТРАК С ТРИСЛОЙНО ЯДРО И 4 СТЕПЕНИ НА ТВЪРДОСТВид: ДвулицевПроизведен в ИталияЯдро с високоеластична пяна, слой мека еластична пяна и 3 см мемориАнатомична и ортопедична опораЯдро от високоеластична пянаСребърен калъф с цип от две частиВъншен калъф с цип24 см височина25 г. ..
565.00лв.
Производител: isleep
Ортопедична и анатомична опора с Double core технология за индивидуален комфортОтличителен е със своите: • Двуслойно ядро от високоеластична пяна и 6 см профилирана Memory пяна • Double core технология за избор на индивидуална степен на твърдост за всеки партньор • Допълнителен сло..
735.00лв.
Производител: isleep
Комфорт на трета степен ДВУЛИЦЕВ МАТРАК С ТРИСЛОЙНО ЯДРО 11 cm високоеластична пяна за ортопедична опора 7 cm иновативна високоеластична дълготрайна пяна "Ultracomfort" 6 cm Мемори пяна за съвършен комфорт Калъф с цип от 2 части - подходящ за пране в домашни условия до 40° C В..
769.00лв.
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки Научете повече