Матраци ТЕД

Матраци Тед са една от добре познатите марки матраци на пазара и това се дължи на високото качество на матраците, които са произведени с грижа за потребителите и техния спокоен сън. Производителят на матраци Тед има повече от 20 години опит в производството на матраци, легла, системи за сън и аксесоари за спалня.

Портфолиото предлагани матраци Тед предлага разнообразие от качествени продукти, създадени специално с грижа за потребителите и осигуряването на пълноценен, спокоен и здравословен сън, независимо от модела матраци Тед, който отговаря на техните предпочитания.   

Матраци Тед непрекъснато развиват своята продуктова линия и благодарение на постоянните иновации и внедряване на съвременните практики в проектирането и производството на матраци, матраци Тед продължават да са сред водещите избори на потребителите при избора на матрак.

Защо да изберете матраци Тед?

Матраци Тед 1
Матраци Тед

Матраци Тед непрекъснато се усъвършенстват и добавят нови модели към продуктовата си линия, съчетавайки съвременен подход с традиционни практики, на които потребителите могат да разчитат по този начин, матраци Тед поддържат винаги високо качество и успяват до постигнат пълно удовлетворение за потребителите на матраци Тед и баланс между качество и цена. Вижте какво прави матраци Тед по-различни: 

Иновация на матраци Тед

Иновативното мислене и прилагане на съвременни подходи е един от принципите, следвани при производството на матраци Тед за създаване на качествени и съвременни продукти, които да са водещи на конкурентния пазар за матраци.

Иновациите се прилагат при разработката на дизайна на матраци Тед, както и в технологията на производството им и дори използваните материали, които придават крайния вид на готовите матраци. По този начин матраци Тед успяват дори да изпреварват нуждите на своите потребители и да надскочат техните очаквания.

Вдъхновение при създаването на матраци Тед

Търсейки матрак, Вие търсите не само комфорт и удобство, но и вдъхновение за спокоен сън. Матраци Тед Ви го предлагат по различни начини, предлагайки матраци, създадени и подобрявани, благодарение на нестандартните идеи и търсенето на нови, различни подходи при производството и в дизайна на матраци Тед.

Така, избирайки модел от сериите на матраци Тед, Вие получавате не само матрак, но и вдъхновение за пълноценна почивка!

Стремеж към безупречност на матраци Тед

Матраци Тед 2
Матраци Тед - Matraci MS

Удовлетворяването на желанията и очакванията на всеки потребител е амбициозна задача и по тази причина матраци Тед се стремят към безупречност във всеки детайл от дизайна, през производството до достигането на матраците до потребителите. По този начин матраци Тед могат да гарантират високото качество и удовлетвореност на всяка нужда на своите потребители, както и да отговори на дори най-високите очаквания за комфорт и удобство на продуктите.

Постоянство на матраци Тед

Избирайки матраци Тед, Вие получавате продукт, който непрекъснато се подобрява, за да отговаря на съвременните изисквания, но можете да разчитате на постояството на матраци Тед за поддържане на традиционното си високо качество и мисъл за потребителите при създаване на дизайните на матраците, така както е повече от 20 години.

Матраци Тед - високо качество, но с грижа за околната среда

Матраци Тед имат за цел постоянното високо качество, което да отговори и дори надхвърли очакванията на потребителите. Заедно с това, при производството на матраците Тед се поставя акцент и върху грижата за околната среда. Високото качество на матраци Тед се дължи на високото качество на изходните суровини, дългогодишният опит на експертите, участващи в проектирането и производството на матраци Тед, използването на съвременни технологии и висококачествени материали. 

Характеристики на матраци Тед

Предлаганата гама матраци Тед включва разнообразие, което да задоволи всеки вкус, както и да се впише във всеки бюджет. Разгледайте по-долу част от характеристиките на матраци Тед, които определят продуктовата гама.

Височина на матраци Тед

Матраците се предлагат в различни височини, в зависимост от Вашите предпочитания и нужди. Можете да избирате от матраци Тед със следните височини:

 • Матраци Тед с височина 12 см;
 • Матраци Тед с височина 17 см;
 • Матраци Тед с височина 19 см;
 • Матраци Тед с височина 20 см;
 • Матраци Тед с височина 22 см;
 • Матраци Тед с височина 25 см;
 • Матраци Тед с височина 26 см;
 • Матраци Тед с височина 28 см;
 • Матраци Тед с височина 34 см;
 • Матраци Тед с височина 36 см.
Матраци Тед 3
Матраци Тед - Разгледайте при нас!

Имайте предвид, че продуктовата гама на матраци Тед непрекъснато се обновява, затова може да има допълнителни височини на матраци, които не са описани по-горе. Свържете се с нашите консултанти за допълнително съдействие - те ще отговорят на Вашите въпроси за матраци Тед и ще Ви помогнат да изберете най-подходящия матрак, според индивидуалните Ви нужди.

Размери на матраци Тед

Матраци Тед се предлагат за всички стандартни размери легла и спални, като покриват някои нестандартни. Ето част от размерите легла и спални, за които можете да изберете матраци Тед:

 • Матраци Тед за легла с размер 72х186 см;
 • Матраци Тед за легла с размер 82х186 см;
 • Матраци Тед за легла с размер 72х190 см;
 • Матраци Тед за легла с размер 82х190 см;
 • Матраци Тед за легла с размер 80х200 см;
 • Матраци Тед за легла с размер 90х190 см;
 • Матраци Тед за легла с размер 90х200 см;
 • Матраци Тед за легла с размер 100х200 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 114х186 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 114х190 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 120х186 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 120х190 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 120х200 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 140х190 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 140х200 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 144х190 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 144х200 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 160х190 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 160х200 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 164х190 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 164х200 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 180х200 см.

Ако търсите матраци Тед за легло или спалня с различен размер, моля, обърнете се към нашите консултанти.

Еднолицеви и двулицеви матраци Тед

Матраци Тед включват както еднолицеви, така и двулицеви матраци, с покритие от качествени износоустойчиви текстилни материали, които осигуряват допълнителен комфорт и мекота при допир.

Пълнежи за матраци Тед

В нашето портфолио ще откриете матраци с конструкция от полиуретанова пяна, пружинни матраци, както и матраци Тед с хибридна структура, чийто пълнеж се състои от покет и мемори пяна.

Ортопедични матраци Тед

Матраци Тед са разработени така, че да отговарят на Вашите предпочитания и индивидуални потребности. По тази причина, в портфолиото продукти ще откриете ортопедични матраци с различен пълнеж, специално разработени за Вашия спокоен сън. Те Ви осигуряват стабилна опора за цялото тяло, дори при специфични потребности, като по този начин Ви позволяват да се насладите на пълен комфорт и пълноценна почивка.

Защо да изберете матраци Тед?

Характеристики на матраци Тед

Еднолицеви и двулицеви матраци Тед

Пълнежи за матраци Тед

Ортопедични матраци Тед

МАТРАК BODY ZONE МАТРАК BODY ZONE
Ново
Производител: TED
Колекция продукти за сън Sleep Genesis е нова разработка на TED, която е фокусирана върху нуждите на съвременния човек. Sleep Genesis предлага олекотени конструкции, модернистични дизайни и чрез постигнатия ефект на нулева гравитация те преднася там, където се заражда съня.Матрак Body Zone е пр..
362.00лв.
МАТРАК MEMO OPTIMA / МЕМО ОПТИМА 26см МАТРАК MEMO OPTIMA / МЕМО ОПТИМА 26см
Ново -20 %
Производител: TED
Memo Optima е нашето ново предложение за любителите на меката, уютна и комфортна прегръдка на мемори пяната. Хибридното ядро е съставено от стотици индивидуално пакетирани пружинки, които разпределят равномерно тежестта на тялото и осигуряват ергономична опора. Моделът предлага две ст..
518.40лв. 648.00лв.
Производител: TED
Матрак с мемори пяна, кашмирен плат и 7-зонова мулти-покет спринг система от индивидуално пакетирани пружинки.Хибриден многопластов модел матрак Мy Cashmere e продукт на иновативни технологии: i-Springs Super Comfort, Memo Sense Technology и Air Flex Technology. С ядро от зонов пакет мултипоке..
266.00лв. 665.00лв.
Производител: TED
Медицинско изделие с регистрация BG/CA01/MD0019/22.07.2019 Astrea Ortho е ортопедичен матрак, който комбинира иновативни технологии и качествени материали, с по-голяма плътност и допълнително подсилване, за да се постигне оптимална ортопедична поддръжка и удобство при спане,..
447.00лв.
Производител: TED
С отличната си структура и атрактивен дизайн матракът Matterra от колекцията на TED BED е предпочитано допълнение към всяка модерна спалня. Вграденият погасител разпръсква от повърхността на матрака в концентрична зависимост вредните геомагнитни вълни. Ma..
832.00лв.
Производител: TED
Интелигентна I-Spring Super Comfort технология с цели 2000 опорни точки и впечатляваща височина създава несравнимо чувство за добра опора и свобода на движението, а слой кокос допринася за повече стабилност на конструкцията. Вграденият топер от обогатена пяна с растително масло от нероли, ..
1,616.00лв.
Производител: TED
Потопете се в удобството на шикозния американски стил с премиум матрак Cydonia. Модел с пищен дизайн, внушителна височина и услужливо вградени топери от двете страни, който Ви осигурява дълбок и ефективен възстановителен сън и невероятен комфорт. Ядрото на матрака е изработено по инте..
986.00лв.
ОРТОПЕДИЧЕН ДВУЛИЦЕВ МАТРАК ERGO DISK ОРТОПЕДИЧЕН ДВУЛИЦЕВ МАТРАК ERGO DISK
Ново
Производител: TED
Медицинско изделие с регистрация BG/CA01/MD0019/22.07.2019. Матрак ERGO DISC предлага грижа съобразена със спецификите и анатомията тялото. Ортопедичен продукт за сън с иновативен, многослоен профил и 7 зони на комфорт. Ergo Disc носи със себе си преживяване изпълнено с..
496.00лв.
Показва 13 до 20 от 20 (2 страници)
Този уебсайт използва бисквитки Научете повече