Menu
Your Cart


НАНИ

Производител: НАНИ
Усещане за свежестМножеството отворени клетки във вътрешността оптимизират въздухопотока, предпазва от натрупване на влага и гарантира оптимален микроклиматОртопедична възглавница с класическа форма и размери 50/70За предпочитащите средно високи и умерено твърди възглавници700 гр. Пълнеж от полиурет..
7.90лв.
Производител: НАНИ
Удобна и анатомичнаВъзглавница с изразени анатомични свойства и калъф от 100 % памучен текстил, абсорбираш влагата и предотвратяващ навлизането на прах и акари.600 гр. Пълнеж от антиалергични силиконизирани влакна от формован пух. Гарантирана устойчивост и неповторима мекота. Кухите влакна са дишащи..
10.90лв.
Производител: НАНИ
КласическаУтвърден класически дизайн и комбинация от интелигентни материали, осигуряващи подходяща температура за сън. Концепция с отворена структура за добра вентилация и във вътрешността. Нова ортопедична сърцевина с добра поддържаща сила в дълбочина, при оптимално чувство за комфорт. Сърцевина от..
11.50лв.
Производител: НАНИ
Memory mixСърцевина изпълнена с 80% гранулирана мемори пяна и полиуретан на водна основа. Идеално пасва към формата на главата и врата като осигурява стабилна опора. Мемори гранулите гарантират спокоен и релаксиращ сън без точки на напрежение и болки, като осигуряват неповторим разтоварващ ефект.Лук..
15.00лв. 37.00лв.
Производител: НАНИ
АнтиалергичнаАнтиалергичен, мек и луксозен калъф от плат Double Jersey предпазващ от навлизане на прах и акари подсилва чудесното усещане от възглавницата.Ергономична възглавница със стабилна опора на врата 50х33 см/11-9 см и с ясно изразени ергономични зони за ортопедичен комфортПодържа врата в ест..
16.00лв.
Производител: НАНИ
Характеристики• Лека и нежна към тялото • Тегло - 150 гр. м²• Предназначена за лятото • Висококачествен капитониран калъф..
35.00лв.
Производител: НАНИ
Предпазва матрака• Капитонирана антибактериална термовата с висококачествена памучна дамаска и допълнително пришит към тях непромокаем плат.• Защитава и предпазва матрака от замърсяване и намокряне.• Предотвратява приплъзването на спалното бельо• Увеличава дълготрайността на матрака.* НЕСТАНДАРТНИ Р..
40.00лв.
Производител: НАНИ
Допълнителен комфорт• Осигурява допълнителен комфорт и мекота, като едновременно с това предпазва повърхността на матрака. Шалтето е изработено от пенополиуретан, капитонирана двупластова вата и висококачествен текстил MAXIME дава усещане за свежест..- НЕСТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ ПО ПОРЪЧКА НА ЦЕНА 37лв. з..
43.00лв.
Производител: НАНИ
Memory foamАнатомична възглавница от профилирана Аir Memory Foam и луксозен капитониран калъф от 100% бял памучен плат.  Плътно поема извивката на главата и я обгръща във фина мекота. Подходяща за спящи по гръб и настрани! Специалната мемори пяна не се влияе от външната температура и винаги зап..
44.00лв.
Производител: НАНИ
Лукс и мемориВъзглавница с пълнеж от иновативни мемори влакна и луксозен калъф от ActiPro текстил. Луксозна възглавница по иновативна технология с класическа форма и изразени ортопедични мемори свойства. За предпочитащите средно високи, комфортни възглавници с подчертан мемори ефект. Мемори пяната в..
49.90лв.
Производител: НАНИ
УдобнаПухкава възглавница 40/60 с 3D диагонална амплитудна извивка, еластично поемаща тежестта/натиска на главата и същевременно сигурно поддържаща врата. Осигурява чудесна опора и ви помага да спите по-добре цялостната сърцевина от мемори пяна реагира на температурата на тялото ви и следва контурит..
55.00лв.
Производител: НАНИ
КомфортнаКомпютърно профилирана Head Memory Support система за точково еластична поддръжка и Airflow вентилация в дълбочина. 3D масажиращ ефект за освобождаване на напрежението. Дишащ BEAUTY сертифициран текстил от BEKART DESLEE. WELLNESS натуралните Ланолин, Купуасу и Арганово масло омекотяват, хид..
59.00лв.
Показва 1 до 12 от 51 (5 страници)