Подматрачни рамки ТЕД

Производител: TED
Нормална класическа ламелна система,гарантираща 100% гъвкава поддръжка на гръбначния стълб.Описание : Класическа конструкция от TECHNO™ ламели..
108.00лв.
Производител: TED
Изключително модерна и комфортна система, съставена от ламели с ширина 38 mm разположени в групи по два. Всяка двойка е фиксирана за рамката от широколистен дървен материал посредством специални PVC държачи, като предлага възможност за комплектоване на специални двойни ламели и регулатори за т..
149.00лв.
Производител: TED
Модел 710 гарантира перфектна поддръжка на матрака и комфорт на тялото за спокоен сън.Описание : Двойни букови ламели с единична ширина – 38 mm. Двойките ламели са захванати за рамката от широколистен дървен материал посредством специални “комфортни” PVC държачи...
181.00лв.
Производител: TED
Високотехнологична система за спане, която предлага изключително равномерна и гъвкава поддръжка на тялото и значително подобрява комфорта на матрака. Състои се от наподобяващи цветя PVC елементи,които работят самостоятелно и имат приятен пружиниращ ефект. Поддръжката е динамична и не създава точки н..
214.00лв.
Производител: TED
Модел 620 предлага допълнителния комфорт на механизма за повдигане на главаОписание : Освен групирани ламели, модел 620 предлага допълнителния комфорт на механизма за повдигане на глава..
225.00лв.
Производител: TED
Модел 630 предлага удобствата на тоталната система на комфорт с възможност за повдигане както на главата, така и на краката.Описание : Комфортна система, съставена от ламели със ширина 38 mm...
283.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки Научете повече