ЪГЛОВ КОМПЛЕКТ АРИА

ЪГЛОВ КОМПЛЕКТ АРИА
ЪГЛОВ КОМПЛЕКТ АРИА
ЪГЛОВ КОМПЛЕКТ АРИА
Безплатно Разпродаден
ЪГЛОВ КОМПЛЕКТ АРИА
ЪГЛОВ КОМПЛЕКТ АРИА
ЪГЛОВ КОМПЛЕКТ АРИА
ЪГЛОВ КОМПЛЕКТ АРИА
0.00лв.
  • Наличност: Разпродаден
  • Модел: Divani
  • SKU: OC453
Купи

АРИА- ъглов комплект с подматрак и лежанка с чекмедже

Класическите форми на Ариа са насочени към удобство и функционалност. Меките възглавници ще Ви помогнат да се отпуснете, а функциите Ракла и Сън превръщат дивана в нещо повече от място само за сядане.

Фукция сън с подматрак - надеждна, удобна и безпроблемно работеща метална конструкция, осигуряваща пълноценен сън при нужда.

Декоративни възглавници с пълнеж от гранулиран PU - Формован пенополиуретан с висока плътност и клетъчна отворена структура, осигуряващ дълготрайност при оптимална поддържаща сила.

Комфорт:  Система от безшумни, S - образни пружини с ПВЦ държачи в комбинация с добавени тапицерски колани. Прилагането на двете технологии предоставя здравината на металните зиг заг пружини и еластичността на тапицерските колани при оптимизирана въздухопропускливост. Редуването на материалите осигурява перфектен комфорт на седалните части при голяма издръжливост.

Диван с функция ракла - пространство в дивана, даващо възможност за съхраняване на вещи от ежедневието. Обслужването е улеснено от „гладко“ работещи повдигащи механизми. 

Дълготрайност: Корпус от висококачествен сух дървен материал подсилен с метален профил Специално използваната метална профилна тръба многократно увеличава здравината без това да се отразява на теглото и цената. В резултат на това конструкциите и механизмите работят безпроблемно и дълготрайно.

Размери: 2450/1750/880

Функция Сън -2000/1200 мм  

 срок за изработка 60 дни.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
Този уебсайт използва бисквитки Научете повече