Ъглов комплект КРИТ

Ъглов комплект КРИТ
Ъглов комплект КРИТ
Ъглов комплект КРИТ
Ъглов комплект КРИТ
Ъглов комплект КРИТ
Ъглов комплект КРИТ
Ъглов комплект КРИТ
1,591.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Крит
  • SKU: OC458
Купи

Ъглов комплект КРИТ- с подматрак и ракла

Фукция сън с Подматрак - Надеждна, удобна и безпроблемно работеща метална конструкция, осигуряваща пълноценен сън при нужда.

Декоративни възглавници с пълнеж от гранулиран PU - Формован пенополиуретан с висока плътност и клетъчна отворена структура, осигуряващ дълготрайност при оптимална поддържаща сила. Цип за сваляне на калъфките с цел пране.

Комфорт: Система от безшумни, S - образни пружини с ПВЦ държачи в комбинация с добавени тапицерски колани. Прилагането на двете технологии предоставя здравината на металните зиг заг пружини и еластичността на тапицерските колани при оптимизирана въздухопропускливост. Редуването на материалите осигурява перфектен комфорт на седалните части при голяма издръжливост.

Диван с функция ракла - пространство в дивана, даващо възможност за съхраняване на вещи от ежедневието. Обслужването е улеснено от „гладко“ работещи повдигащи механизми. Конструкцията е изработена от бяло ламинирано ПДЧ за по-добра визия и чистота.

Дълготрайност: Корпус от висококачествен сух дървен материал подсилен с метален профил Специално използваната метална профилна тръба многократно увеличава здравината без това да се отразява на теглото и цената. В резултат на това конструкциите и механизмите работят безпроблемно и дълготрайно.

Функция сън - 1250 /1850 мм

Ракла - ш-860/д-1550/в-230-0,30м3

Допустимо отклонение в размерите +/- 3%

срок за изработка 30 дни

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
Този уебсайт използва бисквитки Научете повече