София
кв. Красно село, ул. Тодор Каблешков Бл. 208

Ъглов комплект МОНАКО NEW

Ъглов комплект МОНАКО NEW

Ъглов комплект МОНАКО NEW

  • Производител: Паралел
  • Модел: Монако
  • Наличност: В наличност
  • 1,324.00лв.


Ъглов комплект МОНАКО NEW разтегателен с ракла

 Нова, съвременна визия за добре познатия ни модел на Паралел. Заедно със запазените комфорт и функционалност, Монако NEW се превръща в лесен и предпочитан избор.

Фукция сън с "Падащ гръб" - дълготрайно, практично и лесно за обслужване временно решение за сън.

Декоративни възглавници с пълнеж от гранулиран PU - Формован пенополиуретан с висока плътност и клетъчна отворена структура, осигуряващ дълготрайност при оптимална поддържаща сила. 

Комфорт: Тапицерски колани - изключително здрави, дълготрайни и еластични ленти, изтъкани по специална технология. Придават мекота и удобство. В зависимост от специфичното натоварване на елемента /седалка или облегална част/ се използват колани с различна разтегливост, твърдост и конструкция. Седалните и облегални възглавници са изработени от пенополеуретан с висока плътност и еластичност, така се елиминират всички недостатъци, като скърцане, пропадане и др.
   Разпенен пенополиуретан на водна основа с висока плътност – ULTRAFLEX HR FOAM се използва в най-натоварените зони – седалки и облегалки. Качеството на използвания материал, гарантира дълготрайност и добра визията на дивана. Влагания ULTRAFLEX HR предлага добър комфорт и ортопедични характеристики при повишена еластичност, отлична въздухопропускливост и голяма издръжливост.

Диван с функция ракла - пространство в дивана, даващо възможност за съхраняване на вещи от ежедневието. Обслужването е улеснено от „гладко“ работещи повдигащи механизми. Конструкцията е изработена от бяло ламинирано ПДЧ за по-добра визия и чистота

Дълготрайност: Двойно подсилен корпус от висококачествен сух дървен материал, който придава изключителна здравина на изделието. Проблемните зони са двойно подсилени, лепени и ковани. Материалът е подбран без технологични недостатъци и с много ниска влажност. Това прави корпуса неподатлив на деформации във времето и не предразполага към появата на мухъл.

Функция сън - 2300/1540 мм 

Ракла - 1330/650/200 мм - 0,17 м3

Допустимо отклонение в размерите +/- 3%

срок за изработка 30 дни

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност