Ъглов комплект МОНАКО NEW

Ъглов комплект МОНАКО NEW
Ъглов комплект МОНАКО NEW
Ъглов комплект МОНАКО NEW
Ъглов комплект МОНАКО NEW
Ъглов комплект МОНАКО NEW
Ъглов комплект МОНАКО NEW
Ъглов комплект МОНАКО NEW
1,799.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Монако
  • SKU: OC461
Купи

Ъглов комплект МОНАКО NEW разтегателен с ракла

 Нова, съвременна визия за добре познатия ни модел на Паралел. Заедно със запазените комфорт и функционалност, Монако NEW се превръща в лесен и предпочитан избор.

Фукция сън с "Падащ гръб" - дълготрайно, практично и лесно за обслужване временно решение за сън.

Декоративни възглавници с пълнеж от гранулиран PU - Формован пенополиуретан с висока плътност и клетъчна отворена структура, осигуряващ дълготрайност при оптимална поддържаща сила. 

Комфорт: Тапицерски колани - изключително здрави, дълготрайни и еластични ленти, изтъкани по специална технология. Придават мекота и удобство. В зависимост от специфичното натоварване на елемента /седалка или облегална част/ се използват колани с различна разтегливост, твърдост и конструкция. Седалните и облегални възглавници са изработени от пенополеуретан с висока плътност и еластичност, така се елиминират всички недостатъци, като скърцане, пропадане и др.
   Разпенен пенополиуретан на водна основа с висока плътност – ULTRAFLEX HR FOAM се използва в най-натоварените зони – седалки и облегалки. Качеството на използвания материал, гарантира дълготрайност и добра визията на дивана. Влагания ULTRAFLEX HR предлага добър комфорт и ортопедични характеристики при повишена еластичност, отлична въздухопропускливост и голяма издръжливост.

Диван с функция ракла - пространство в дивана, даващо възможност за съхраняване на вещи от ежедневието. Обслужването е улеснено от „гладко“ работещи повдигащи механизми. Конструкцията е изработена от бяло ламинирано ПДЧ за по-добра визия и чистота

Дълготрайност: Двойно подсилен корпус от висококачествен сух дървен материал, който придава изключителна здравина на изделието. Проблемните зони са двойно подсилени, лепени и ковани. Материалът е подбран без технологични недостатъци и с много ниска влажност. Това прави корпуса неподатлив на деформации във времето и не предразполага към появата на мухъл.

Функция сън - 2300/1540 мм 

Ракла - 1330/650/200 мм - 0,17 м3

Допустимо отклонение в размерите +/- 3%

срок за изработка 30 дни

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
Този уебсайт използва бисквитки Научете повече