София
кв. Красно село, ул. Тодор Каблешков Бл. 208

Ъглов комплект САНТА ФЕ

Ъглов комплект САНТА ФЕ

Ъглов комплект САНТА ФЕ

  • Производител: Паралел
  • Модел: САНТА ФЕ
  • Наличност: В наличност
  • 1,059.00лв.


Ъглов комплект САНТА ФЕ - разтегателен с ракла

Фукция сън с "Падащ гръб" - дълготрайно, практично и лесно за обслужване временно решение за сън.

Декоративни възглавници с пълнеж от формован силиконизиран пух, който гарантира мекота и комфорт при висока дълготрайност. Цип за сваляне на калъфките с цел пране.

Комфорт: Система от безшумни, S - образни пружини с ПВЦ държачи в комбинация с добавени тапицерски колани. Прилагането на двете технологии предоставя здравината на металните зиг заг пружини и еластичността на тапицерските колани при оптимизирана въздухопропускливост. Редуването на материалите осигурява перфектен комфорт на седалните части при голяма издръжливост.

Диван с функция ракла - пространство в дивана, даващо възможност за съхраняване на вещи от ежедневието. Обслужването е улеснено от „гладко“ работещи повдигащи механизми. Конструкцията е изработена от бяло ламинирано ПДЧ за по-добра визия и чистота.

Дълготрайност: Корпус от висококачествен сух дървен материал подсилен с метален профил Специално използваната метална профилна тръба многократно увеличава здравината без това да се отразява на теглото и цената. В резултат на това конструкциите и механизмите работят безпроблемно и дълготрайно.

Функция сън - 1300/2000 мм

Ракла - ш-640/д-1330/в-120 - 0,1 м3 

Допустимо отклонение в размерите +/- 3%

срок за изработка 30 дни.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност