София
кв. Красно село, ул. Тодор Каблешков Бл. 208

Ъглов комплект ХАВАЙ NEW

Ъглов комплект ХАВАЙ NEW

Ъглов комплект ХАВАЙ NEW

  • Производител: Паралел
  • Модел: ХАВАЙ NEW
  • Наличност: В наличност
  • 1,707.00лв.


Ъглов комплект ХАВАЙ NEW - разтегателен с ракла

Фукция сън с "Падащ гръб"- ълготрайно, практично и лесно за обслужване временно решение за сън. 

Декоративни възглавници с пълнеж от формирован силиконизиран пух - изключително меки и фино преплетени хипоалергични влакна. Формованата структура придава мекота и комфорт на декоративните възглавници при висока дълготрайност. Цип за сваляне на калъфките с цел пране.

Комфорт: Тапицерски колани - изключително здрави, дълготрайни и еластични ленти, изтъкани по специална технология. Придават мекота и удобство. В зависимост от специфичното натоварване на елемента /седалка или облегална част/ се използват колани с различна разтегливост, твърдост и конструкция. Седалните и облегални възглавници са изработени от пенополеуретан с висока плътност и еластичност, така се елиминират всички недостатъци, като скърцане, пропадане и др.

Диван с функция ракла - пространство в дивана, даващо възможност за съхраняване на вещи от ежедневието. Обслужването е улеснено от „гладко“ работещи повдигащи механизми. 

Дълготрайност: Корпус от висококачествен сух дървен материал подсилен с метален профил Специално използваната метална профилна тръба многократно увеличава здравината без това да се отразява на теглото и цената. В резултат на това конструкциите и механизмите работят безпроблемно и дълготрайно.

Функция сън  2400/1500 мм 

Ракла - ш-1710/д-650/в-170 -0,19 м3 

Допустимо отклонение в размерите +/- 3%

 срок за изработка 30 дни

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност