Menu
Your Cart


Ъглов комплект ТРЕНТО

Ъглов комплект ТРЕНТО
Ъглов комплект ТРЕНТО
Ъглов комплект ТРЕНТО
Ново
Ъглов комплект ТРЕНТО
Ъглов комплект ТРЕНТО
Ъглов комплект ТРЕНТО
Ъглов комплект ТРЕНТО
1,371.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Тренто
  • SKU: OC467

Ъглов комплект ТРЕНТО - с подматрак и ракла

Фукция сън с подматрак - надеждна, удобна и безпроблемно работеща метална конструкция, осигуряваща пълноценен сън при нужда. 

Декоративни възглавници с пълнеж от гранулиран PU - формован пенополиуретан с висока плътност и клетъчна отворена структура, осигуряващ дълготрайност при оптимална поддържаща сила. Цип за сваляне на калъфките с цел пране.

Комфорт: Система от безшумни, S - образни пружини с ПВЦ държачи в комбинация с добавени тапицерски колани. Прилагането на двете технологии предоставя здравината на металните зиг заг пружини и еластичността на тапицерските колани при оптимизирана въздухопропускливост. Редуването на материалите осигурява перфектен комфорт на седалните части при голяма издръжливост.
  Разпенен пенополиуретан на водна основа с висока плътност – ULTRAFLEX HR FOAM се използва в най-натоварените зони – седалки и облегалки. Качеството на използвания материал, гарантира дълготрайност и добра визията на дивана. Влагания ULTRAFLEX HR предлага добър комфорт и ортопедични характеристики при повишена еластичност, отлична въздухопропускливост и голяма издръжливост.

Диван с функция ракла - пространство в дивана, даващо възможност за съхраняване на вещи от ежедневието. Обслужването е улеснено от „гладко“ работещи повдигащи механизми. Конструкцията е изработена от бяло ламинирано ПДЧ за по-добра визия и чистота.

Дълготрайност: Корпус от висококачествен сух дървен материал подсилен с метален профил Специално използваната метална профилна тръба многократно увеличава здравината без това да се отразява на теглото и цената. В резултат на това конструкциите и механизмите работят безпроблемно и дълготрайно.

Функция сън 2000/1370 мм  

Ракла - ш-1640/д-800/в-230 -0,3 м3 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност