Матраци ТЕД

Матраци Тед са една от добре познатите марки матраци на пазара и това се дължи на високото качество на матраците, които са произведени с грижа за потребителите и техния спокоен сън. Производителят на матраци Тед има повече от 20 години опит в производството на матраци, легла, системи за сън и аксесоари за спалня.

Портфолиото предлагани матраци Тед предлага разнообразие от качествени продукти, създадени специално с грижа за потребителите и осигуряването на пълноценен, спокоен и здравословен сън, независимо от модела матраци Тед, който отговаря на техните предпочитания.   

Матраци Тед непрекъснато развиват своята продуктова линия и благодарение на постоянните иновации и внедряване на съвременните практики в проектирането и производството на матраци, матраци Тед продължават да са сред водещите избори на потребителите при избора на матрак.

Защо да изберете матраци Тед?

Матраци Тед 1
Матраци Тед

Матраци Тед непрекъснато се усъвършенстват и добавят нови модели към продуктовата си линия, съчетавайки съвременен подход с традиционни практики, на които потребителите могат да разчитат по този начин, матраци Тед поддържат винаги високо качество и успяват до постигнат пълно удовлетворение за потребителите на матраци Тед и баланс между качество и цена. Вижте какво прави матраци Тед по-различни: 

Иновация на матраци Тед

Иновативното мислене и прилагане на съвременни подходи е един от принципите, следвани при производството на матраци Тед за създаване на качествени и съвременни продукти, които да са водещи на конкурентния пазар за матраци.

Иновациите се прилагат при разработката на дизайна на матраци Тед, както и в технологията на производството им и дори използваните материали, които придават крайния вид на готовите матраци. По този начин матраци Тед успяват дори да изпреварват нуждите на своите потребители и да надскочат техните очаквания.

Вдъхновение при създаването на матраци Тед

Търсейки матрак, Вие търсите не само комфорт и удобство, но и вдъхновение за спокоен сън. Матраци Тед Ви го предлагат по различни начини, предлагайки матраци, създадени и подобрявани, благодарение на нестандартните идеи и търсенето на нови, различни подходи при производството и в дизайна на матраци Тед.

Така, избирайки модел от сериите на матраци Тед, Вие получавате не само матрак, но и вдъхновение за пълноценна почивка!

Стремеж към безупречност на матраци Тед

Матраци Тед 2
Матраци Тед - Matraci MS

Удовлетворяването на желанията и очакванията на всеки потребител е амбициозна задача и по тази причина матраци Тед се стремят към безупречност във всеки детайл от дизайна, през производството до достигането на матраците до потребителите. По този начин матраци Тед могат да гарантират високото качество и удовлетвореност на всяка нужда на своите потребители, както и да отговори на дори най-високите очаквания за комфорт и удобство на продуктите.

Постоянство на матраци Тед

Избирайки матраци Тед, Вие получавате продукт, който непрекъснато се подобрява, за да отговаря на съвременните изисквания, но можете да разчитате на постояството на матраци Тед за поддържане на традиционното си високо качество и мисъл за потребителите при създаване на дизайните на матраците, така както е повече от 20 години.

Матраци Тед - високо качество, но с грижа за околната среда

Матраци Тед имат за цел постоянното високо качество, което да отговори и дори надхвърли очакванията на потребителите. Заедно с това, при производството на матраците Тед се поставя акцент и върху грижата за околната среда. Високото качество на матраци Тед се дължи на високото качество на изходните суровини, дългогодишният опит на експертите, участващи в проектирането и производството на матраци Тед, използването на съвременни технологии и висококачествени материали. 

Характеристики на матраци Тед

Предлаганата гама матраци Тед включва разнообразие, което да задоволи всеки вкус, както и да се впише във всеки бюджет. Разгледайте по-долу част от характеристиките на матраци Тед, които определят продуктовата гама.

Височина на матраци Тед

Матраците се предлагат в различни височини, в зависимост от Вашите предпочитания и нужди. Можете да избирате от матраци Тед със следните височини:

 • Матраци Тед с височина 12 см;
 • Матраци Тед с височина 17 см;
 • Матраци Тед с височина 19 см;
 • Матраци Тед с височина 20 см;
 • Матраци Тед с височина 22 см;
 • Матраци Тед с височина 25 см;
 • Матраци Тед с височина 26 см;
 • Матраци Тед с височина 28 см;
 • Матраци Тед с височина 34 см;
 • Матраци Тед с височина 36 см.
Матраци Тед 3
Матраци Тед - Разгледайте при нас!

Имайте предвид, че продуктовата гама на матраци Тед непрекъснато се обновява, затова може да има допълнителни височини на матраци, които не са описани по-горе. Свържете се с нашите консултанти за допълнително съдействие - те ще отговорят на Вашите въпроси за матраци Тед и ще Ви помогнат да изберете най-подходящия матрак, според индивидуалните Ви нужди.

Размери на матраци Тед

Матраци Тед се предлагат за всички стандартни размери легла и спални, като покриват някои нестандартни. Ето част от размерите легла и спални, за които можете да изберете матраци Тед:

 • Матраци Тед за легла с размер 72х186 см;
 • Матраци Тед за легла с размер 82х186 см;
 • Матраци Тед за легла с размер 72х190 см;
 • Матраци Тед за легла с размер 82х190 см;
 • Матраци Тед за легла с размер 80х200 см;
 • Матраци Тед за легла с размер 90х190 см;
 • Матраци Тед за легла с размер 90х200 см;
 • Матраци Тед за легла с размер 100х200 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 114х186 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 114х190 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 120х186 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 120х190 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 120х200 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 140х190 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 140х200 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 144х190 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 144х200 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 160х190 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 160х200 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 164х190 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 164х200 см;
 • Матраци Тед за легла и спални с размер 180х200 см.

Ако търсите матраци Тед за легло или спалня с различен размер, моля, обърнете се към нашите консултанти.

Еднолицеви и двулицеви матраци Тед

Матраци Тед включват както еднолицеви, така и двулицеви матраци, с покритие от качествени износоустойчиви текстилни материали, които осигуряват допълнителен комфорт и мекота при допир.

Пълнежи за матраци Тед

В нашето портфолио ще откриете матраци с конструкция от полиуретанова пяна, пружинни матраци, както и матраци Тед с хибридна структура, чийто пълнеж се състои от покет и мемори пяна.

Ортопедични матраци Тед

Матраци Тед са разработени така, че да отговарят на Вашите предпочитания и индивидуални потребности. По тази причина, в портфолиото продукти ще откриете ортопедични матраци с различен пълнеж, специално разработени за Вашия спокоен сън. Те Ви осигуряват стабилна опора за цялото тяло, дори при специфични потребности, като по този начин Ви позволяват да се насладите на пълен комфорт и пълноценна почивка.

Защо да изберете матраци Тед?

Характеристики на матраци Тед

Еднолицеви и двулицеви матраци Тед

Пълнежи за матраци Тед

Ортопедични матраци Тед

Производител: TED
Матракът Exclusive Memory Silver е висококачествен двулицев матрак с уникални по рода си ортопедични свойства. Този висококласен матрак гарантира правилното позициониране на гръбначния стълб по време на сън. Специално създаденото ядро на ма..
286.20лв. 318.00лв.
Производител: TED
Матракът Adry Cool e иновативен матрак от колекцията на TED, който прави нощите прохладни и превръща събраното през деня напрежение в сладък и спокоен сън. Матрак Adry Cool комбинира в себе си две напълно различни технологии, които предлага..
611.10лв. 679.00лв.
Производител: TED
Еднолицевият модел матрак Favourite комбинира най-добрата система за спане – мултипокет със стабилна дървена рамка. Независимите пружинки се адаптират към всяко движение, като осигуряват равномерна опора през целия живот на матрака. Матракът е луксозно завършен с висококачествен текст..
339.15лв. 399.00лв.
Производител: TED
TED ви представя Favourite Nova Orthopedic, матрак от колекцията на TED Bed. Ортопедичен матрак, регистриран от Българска агенция по лекарствата. Този изключителен матрак се отличава с най-високо качество, гарантирано от лаборатории LGА, Германия. Favourite Nova Orthopedic е..
301.75лв. 355.00лв.
Производител: TED
Медицинско изделие с регистрация BG/CA01/MD0019/22.07.2019 Astrea Ortho е ортопедичен матрак, който комбинира иновативни технологии и качествени материали, с по-голяма плътност и допълнително подсилване, за да се постигне оптимална ортопедична поддръжка и удобство при спане,..
379.95лв. 447.00лв.
Производител: TED
Интелигентна I-Spring Super Comfort технология с цели 2000 опорни точки и впечатляваща височина създава несравнимо чувство за добра опора и свобода на движението, а слой кокос допринася за повече стабилност на конструкцията. Вграденият топер от обогатена пяна с растително масло от нероли, ..
1,373.60лв. 1,616.00лв.
ДВУЛИЦЕВ МАТРАК O-ZONE + ДВУЛИЦЕВ МАТРАК O-ZONE +
Ново -20 %
Производител: TED
Уникалният профил на матрак O-Zone+ абсорбира дори и най-малкия натиск благодарение на деликатния пружиниращ ефект. Повърхността е изключително комфортна с охлаждаща мемори пяна, а слой кокосови влакна абсорбират излишната влага за перфектен температурен баланс.3-слойно ядро..
624.00лв. 780.00лв.
Производител: TED
Матрак Ава с отлично съчетание на удобство и добра опора на разумна цена. Ортопедично ядро с бонел за стабилна подръжка там, където е необходимо, а повърхността от пяна следва извивките на тялото. Обемна прошивка омекотява съпротивлението. Мемори частиците в нея бързо възстановяват формата си, за да..
216.00лв.
Производител: TED
Еднолицев матрак, с отлично съчетание на удобство и добра опора на разумна цена. Класическо ядро с бонел за стабилна подръжка там, където е необходимо, а повърхността от пяна следва извивките на тялото. Обемна прошивка омекотява съпротивлението. Мемори частиците в нея бързо възстановяват формата си,..
240.00лв.
Двулицев матрак Silver Exclusive Двулицев матрак Silver Exclusive
Ново
Производител: TED
Матракът Exclusive Silver е висококачествен двулицев матрак с уникални по рода си ортопедични свойства. Този висококласен матрак гарантира правилното позициониране на гръбначния стълб по време на сън. Специално създаденото ядро на матрака от&nbs..
314.00лв.
ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК SILVER EXCLUSIVE
Ново
Производител: TED
 Еднолицевият матрак Exclusive Silver е висококачествен матрак с уникални по рода си ортопедични свойства. Този висококласен матрак гарантира правилното позициониране на гръбначния стълб по време на сън. Специално създаденото ядро на матрака от ..
314.00лв.
Производител: TED
Еднолицевият матрак Exclusive Memory Silver е висококачествен матрак с уникални по рода си ортопедични свойства. Този висококласен матрак гарантира правилното позициониране на гръбначния стълб по време на сън. Специално създаденото ядро на матрака от..
318.00лв.
Производител: TED
Еднолицев модел матрак Армида с ергономичен комфорт от Flexible Technology и стабилна дървена рамка. Двуслойното профилирано ядро осигурява възможност за индивидуално определяне на предпочитания комфорт. Профилираната повърхност осигурява деликатен масаж на тялото и спомага кръвообращ..
353.00лв.
МАТРАК BODY ZONE МАТРАК BODY ZONE
Ново
Производител: TED
Колекция продукти за сън Sleep Genesis е нова разработка на TED, която е фокусирана върху нуждите на съвременния човек. Sleep Genesis предлага олекотени конструкции, модернистични дизайни и чрез постигнатия ефект на нулева гравитация те преднася там, където се заражда съня.Матрак Body Zone е пр..
362.00лв.
МАТРАК ARGAN DELUXE ROLL МАТРАК ARGAN DELUXE ROLL
Ново Най-продавани
Производител: TED
Ядро от профилирана пяна с масажиращ ефект и подобрена циркулация на въздуха по повърхността.Текстил хиполарегенен микрофибър с допълнително омекотяване и обогатен с микрокапсули арганово масло, което спомага за меко и приятно усещане и едновременно с това хидратира кожата. Аргановото масло има анти..
419.00лв.
ОРТОПЕДИЧЕН ДВУЛИЦЕВ МАТРАК ERGO DISK ОРТОПЕДИЧЕН ДВУЛИЦЕВ МАТРАК ERGO DISK
Ново
Производител: TED
Медицинско изделие с регистрация BG/CA01/MD0019/22.07.2019. Матрак ERGO DISC предлага грижа съобразена със спецификите и анатомията тялото. Ортопедичен продукт за сън с иновативен, многослоен профил и 7 зони на комфорт. Ergo Disc носи със себе си преживяване изпълнено с..
469.00лв.
ДВУЛИЦЕВ МАТРАК FLEX FIT ДВУЛИЦЕВ МАТРАК FLEX FIT
Ново
Производител: TED
Матрак Flex Fit предлага уникално съчетание на два матрака в един – с изразено по-мека страна, с обгръщащ комфорт и по-твърда - за стабилна поддръжка. Уникалната технология без лепене създава въздушна възглавница в ядрото и съответно минимизира съпротивителните сили при..
601.00лв.
МАТРАК MEMO OPTIMA / МЕМО ОПТИМА 26см МАТРАК MEMO OPTIMA / МЕМО ОПТИМА 26см
Ново
Производител: TED
Memo Optima е нашето ново предложение за любителите на меката, уютна и комфортна прегръдка на мемори пяната. Хибридното ядро е съставено от стотици индивидуално пакетирани пружинки, които разпределят равномерно тежестта на тялото и осигуряват ергономична опора. Моделът предлага две ст..
648.00лв.
Производител: TED
Матрак с мемори пяна, кашмирен плат и 7-зонова мулти-покет спринг система от индивидуално пакетирани пружинки.Хибриден многопластов модел матрак Мy Cashmere e продукт на иновативни технологии: i-Springs Super Comfort, Memo Sense Technology и Air Flex Technology. С ядро от зонов пакет мултипоке..
665.00лв.
ДВУЛИЦЕВ МАТРАК FLEX FUSION ДВУЛИЦЕВ МАТРАК FLEX FUSION
Ново
Производител: TED
Хибридната конструкция на матрак Flex Fusion подсказва, че балансът на тялото е гарантиран. Повърхностните слоеве са нежни и еластични, а чрез подсилената сърцевина на матрака се постига стабилна и добре изразена поддръжка. Ядрото е оформено в различни зони, осигуряващи ..
678.00лв.
Производител: TED
С отличната си структура и атрактивен дизайн матракът Matterra от колекцията на TED BED е предпочитано допълнение към всяка модерна спалня. Вграденият погасител разпръсква от повърхността на матрака в концентрична зависимост вредните геомагнитни вълни. Ma..
832.00лв.
Производител: TED
Потопете се в удобството на шикозния американски стил с премиум матрак Cydonia. Модел с пищен дизайн, внушителна височина и услужливо вградени топери от двете страни, който Ви осигурява дълбок и ефективен възстановителен сън и невероятен комфорт. Ядрото на матрака е изработено по инте..
986.00лв.
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки Научете повече