Матраци Нани

Отлично познати и предпочитани матраци на пазара. Това се дължи на високото качество, иновативните подходи в производството и качествените материали, използвани при производството. Комфортът, който предлагат матраци Нани, помага за по-добър сън, пълноценна почивка и зареждане с енергия.

Защо да изберете матраци Нани?

Разнообразие от модели, размери и системи за сън, така че да осигурят комфорт и спокоен сън за Вас и Вашите близки.

Матраци Нани се произвеждат на българския пазар от повече от 20 години, като технологията непрекъснато се осъвременява чрез използване на висококачествени суровини, които да отговорят на високите Ви очаквания за комфорт.

Основната цел при производството е да Ви предложат на най-добрите системи, които да Ви осигурят спокоен сън, което се постига чрез използване на съвременните технологии при създаването им. Но не само технологията е това, което ги отличава. Проектирането и производството им следват цялостна концепция за дизайн, иновативност и съвременни подходи, които да отговорят и на най-високите очаквания.

Резултатът са висококачествени матраци, които Ви гарантират спокоен сън и пълноценна почивка.

Видове пяна за матраци Нани

Използваните материали са една от тайните на високото качество и това, което ги прави предпочитани от потребителите. Матраци Нани са произведени от съвременни материали, които съчетават иновативността при производството и традицията за запазване на високото качество и комфорт.

Пяната е най-често използваният материал изобщо в съвременното производство на матраци. Компанията предлага пълнеж от сертифицирана пяна, която позволява максимално добри експлоатационни показатели и е създадена с помощта на автоматизирана компютъризирана технология. Ако предпочитате твърд матрак, пяната ще е твърда, в противен случай могат да бъдат и с мека пяна, за да спите като на облак. Можете да изберете Вашия матрак да бъде с устойчива или термоактивна пяна.

Термоактивна мемори пяна

Термоактивната мемори пяна се отличава с висока плътност, като в допълнение Ви предлага и изключителна ергономичност.

Тази “умна” пяна Ви осигурява максимален комфорт, като разпределя тежестта на тялото Ви равномерно върху матрака и, следвайки извивките на тялото Ви, Ви осигурява идеална хоризонтална опора по време на сън. С помощта на тази пяна можете да намалите въртенето по време на сън с до 80%, поради равномерното разпределение на тежестта Ви върху матрака и липсата на точки на натиск, които да Ви причиняват нездравословен дискомфорт по време на сън.

Високоеластична пяна

Високоеластичната пяна е произведена по специализирана технология, която създава допълнително подсилена пяна, отличаваща се с по-висока плътност от традиционните варианти. Като резултат, могат да бъдат изтъкнати високата устойчивост и издръжливост.

Високата плътност на тази пяна не означава, че матракът няма достатъчна вентилация. Наличието на отворени микрокапсули в пяната осигуряват въздушен поток, които позволяват влагата да бъде отвеждана и предотвратяват развитието на бактерии и микроорганизми в матрака.

Високоеластичната пяна се препоръчва заради ортопедичните си свойства и осигуряването на подходяща опора на костите по време на сън, а еластичността създава усещане за удобство и мекота, което ще Ви позволи да се отпуснете напълно и да осигурите на тялото си пълноценната почивка, от която се нуждае.

Пеноеластична пяна за матраци Нани

Пеноеластичната пяна се характеризира с висока плътност и добра пропускливост на въздух. Тази пяна е изключително издръжлива и няма да промени свойствата си, дори дълги години употреба. Пеноеластичната пяна е с умерена твърдост, но и еластична, което Ви осигурява усещане за мекота на матрака, като същевременно релаксира тялото и отнема стреса от него. 

LATEX LIKE пяна за матраци Нани

Този тип пяна, използвана, е комбинация на издръжливостта на полиуретановата пяна, нейните въздухопропускливост и еластичност, с характеристиките на материала LATEX, станал популярен последните години, благодарение усещане за мекота, плътност и комфорт, които предоставят. Като резултат от съчетаването на двата материала в LATEX LIKE пяна, Вашият спокоен сън и пълноценна почивка са гарантирани.

Супер мека еластична пяна

Супер омекотената пяна, подобно на останалите, използвани в матраци Нани, се отличава с висока плътност, която Ви гарантира дълги години употреба, без промяна на материала. Също така, тази пяна осигурява висока ергономичност.

Полифлекс пяна

Тази пяна е средно твърда и с висока плътност, благодарение на което осигурява здравина, дълготрайност и запазване на правилната форма. Като допълнение, полифлекс пяната на фирмата се отличава с шумоизолационните си свойства и позволява равномерно разпределяне на напрежението по време на сън.

Структурата на тази пяна е тип “пчелна пита”, което спомага за преминаването на въздуха, а добрата вентилация на вътрешността на матрака спомага да не се задържат на акари, микроорганизми и влага.

Специфично за полифлекс пяната е, че тя се използва като допълнителен материал, а не като основна пяна за пълнеж. С нейна помощ се допълват характеристиките на останалите материали, използвани в производството и се добавят нови свойства, които да осигурят Вашето удобство, дълготрайността на матрака, което да доведе до дълъг, спокоен и здравословен сън за Вас и цялото семейство.

Системи на матраци Нани

Spring система на матраци Нани

Spring системата е пружинна система, работеща чрез съединяване на стоманени пружини по цялата дължина и ширина. Това е една от първите системи за матраци, която продължава да се използва и днес, като разбира се технологията на производството ѝ непрекъснато се осъвременява и развива.

Pocket Spring система на матраци Нани

Pocket Spring системата е тип пружинна система, която представлява система от метални спирали, комбинирани с текстилни джобове. Опората се разпределя равномерно и по функционалност доближава тази система с пълнеж от полиуретанова пяна. Допълнително, наличието на текстил осигурява и изключително ниски нива на шум, които разполагат с тази система.

7-зонова Pocket Spring система на матраци Нани

7-зонова Pocket Spring е пружинна система, която е приспособена към анатомията на човешкото тяло, осигурявайки му максимален комфорт, чрез 7 зони, в които се редуват твърди и меки участъци. Всеки участък е адаптиран към съответна зона - меките са за изпъкналите зони на тялото, които потъват, а твърдите зони поемат вдлъбнатите части на тялото, като е осигурен плавен преход между различните зони. По този начин, използвайки оптимална опора по време на сън, те осигуряват Вашата пълноценна почивка.

Bonnell Spring система на матраци Нани

Тази пружинна система се състои от двойноконусни пружини с променлив диаметър от закалена стомана, захванати с метални спирали. Тази система е доказана във времето бюджетна опция, която осигурява комфорт на тялото и здравословна среда за сън, благодарение на естествената проветривост на матрака, осигурена от неговата конструкция.

Избор на матраци Нани

Високото качество и иновациите са това, което прави Нани сред водещите марки на българския пазар вече над 20 години. Предлага се богат асортимент от модели с различни размери, височина, твърдост и пълнеж.

Разгледайте възможностите, предоставени с мисъл за Вашата пълноценна почивка и здравословен сън.

Видове матраци Нани

Моделите могат да се разделят на следните основни категории:

· Еднолицеви матраци

· Двулицеви матраци

· Детски матраци

· Мемори матраци

· Пружинни матраци

· Топ матраци

Пълнеж

Всеки има индивидуални предпочитания за пълнежа на матрака, върху който спи. Различните материали имат предимства и недостатъци и е въпрос на личен избор кой ще предпочетете. Материалът, който ще изберете е с гарантирано високо качество, а сред големия асортимент със сигурност ще откриете своя матрак.

Основните материали, използвани за пълнеж, са три:

ПРУЖИННИ МАТРАЦИ

Пружинните матраци имат няколко възможности, в зависимост от използвания тип пружина:

Pocket пружини

Пружини бонел

МАТРАЦИ БЕЗ ПРУЖИНА

Моделите без пружина могат да имат два основни пълнежа - с пяна и с латекс.

· С пълнеж от латекс - латексовите матраци нямат подвидове, но можете да избирате от различни модели с пълнеж от пяна.

· С пълнеж от мемори пяна

· От полиуретанова пяна

· От HR пяна

Размери

С грижа за спокойния Ви сън, независимо от размера на леглото Ви. Можете да намерите матраци със следните размери:

· 72/190 см

· 82/190 см

· 80/200 см

· 82/200 см

· 90/190 см

· 90/200 см

· 100/200 см

· 114/190 см

· 120/190 см

· 120/200 см

· 140/190 см

· 140/200 см

· 144/190 см

· 144/200 см

· 160/190 см

· 160/200 см

· 164/190 см

· 164/200 см

· 180/200 см

· 200/200 см

Височина

Освен размера на ширина и дължина, височината също е от значение за Вашия комфорт, когато седите или лежите на матрака.

Разгледайте възможните по-долу.

· С височина 8 см

· С височина 10 см

· С височина 17см

· С височина 18 см

· С височина 20 см

· 22 см

· 23 см

Матрак СИРЕНА МЕМОРИ Матрак СИРЕНА МЕМОРИ
Най-продавани -15 %
Производител: НАНИ
Вид: ДвулицевТвърдост: БалансиранБез прижуниВисочина: 22 смГаранция: 20 гДоказан във времетоДоказана класика при моделите с MEMORY FOAM и POLYFLEX + добавен иновативен калъф. Гарантирана оптимална проветривост във вътрешността от множеството отворени клетки. Правилното положение на гръбначния стълб ..
433.50лв. 510.00лв.
МАТРАК KING LINE BY NANI МАТРАК KING LINE BY NANI
Ново -20 %
Производител: НАНИ
Вид: ДвулицевТвърдост: БалансиранВисочина: 30смЛинията KING LINE e създадена от продуктовите дизайнери на НАНИ за да бъде доминираща сред матраците от висок ценови клас. Комбинацията от вложени материали превърнаха продукта в търсен от ценителите на добрия релакс и сън.HR HIGH ELASTIC FOAM..
1,140.80лв. 1,426.00лв.
МАТРАК KING LINE PRINCE & PRINCESS МАТРАК KING LINE PRINCE & PRINCESS
Ново -20 %
Производител: НАНИ
Вид: ДвулицевТвърдост:Балансиран Покет ПружиниВисочина: 30смМодела съчетава положителните качества на POCKET SPRING SYSTEM, POLYFLEX и MEMORY FOAM. Високо технологичната сърцевина гарантира максимален ергономичен ефект. Материалите са с микроклетъчна отворена струк..
1,140.80лв. 1,426.00лв.
Производител: НАНИ
Вид: ДвулицевТвърдост: БалансиренВисочина: 28 смГаранция: 20 гТекстил МАРГАНПо – фина, по – мека, по – луксозна - дамаска завършваща The BEST моделите матраци на НАНИ. Материята е съставена от супер фина прежда с ясно изразен луксозен двуцветен жакардов дизайн.Степен на твърдостSOFT - HARD//3.pngСте..
710.40лв. 888.00лв.
Производител: НАНИ
Вид: Еднолицев Твърдост: Средена  Височина :24смАнтиалергиченАнтиалергичните силиконизирани влакна и дамаската с високо съдържание на естествени материали, използвани в прошивката на калъфа, осигуряват допълнителна мекота и го превръщат в естествен термостат, постоянно приспособяващ с..
354.40лв. 443.00лв.
Матрак КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС Матрак КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС
Най-продавани -20 %
Производител: НАНИ
Вид: ЕднолицевТвърдост: Среден към твърдБез пружиниВисочина: 18 смГаранция: 5 гУдобство и комфортКапитонирана дамаска с антиалергични силиконизирани влакна удължава живота на текстила и придава усещане за деликатна поддръжка на тялото. Мек и практичен текстил осигурява хигиенична и комфортна среда п..
247.20лв. 309.00лв.
Матрак МОДЕНА Матрак МОДЕНА
Най-продавани -20 %
Производител: НАНИ
Вид:   ДвулицевТвърдост: Мек към среденБез пружиниВисочина: 24 смГарация: 20 гПодходящ за всичкиМАТРАК МОДЕНА Е ОТЛИЧНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ МЛАДЕЖКАТА СЕРИЯ НА НАНИСтепен на твърдост: Средна* Степента на твърдост за максимално удобство и комфорт е условна, и е на база натоварване за едно спално..
317.60лв. 397.00лв.
Матрак ПОНТО Матрак ПОНТО
Най-продавани
Производител: НАНИ
Вид: ЕднолицевТвърдост: ТвърдВисочина: 16 смЗдрав и удобенЕднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с рамка от висококачествен иглолистен материал и пълнеж на полимерна пяна на водна основа с висока плътност.Степен на твърдост* Степента на твърдост за максимално удобство и комфорт е условна, и е на..
200.00лв.
Производител: НАНИ
МАТРАК ЕГЕЯ ФУНКЦИЯ СЪНЗа добър и практичен сън. Конструктивно реализиран със замисъл за оптимизирaна експлоатация от самото придобиване. Егея е наличен и в мебелния квартален магазин, а с опаковането НА РУЛО доставката е бърза и лесна.ОПИСАНИЕ ОПТИМАЛНА ЦЕНА И КАЧЕСТВООртопедичната сърцев..
215.00лв.
Матрак БИСКАЯ Матрак БИСКАЯ
Най-продавани
Производител: НАНИ
Вид: ДвулицевТвърдост: СреднаВисочина: 20смДостъпенКапитонираният калъф е с платове с голямо съдържание на естествени материали, придаващи му допълнителна мекота и телесен комфорт. Притежава много добра вътрешна вентилация благодарение на пружинния пакет, микроклетъчната отворена структура на KOVAFO..
225.00лв.
Матрак ТИРЕНА Матрак ТИРЕНА
Най-продавани
Производител: НАНИ
Вид: ДвулицевТвърдост: СреднаВисочина: 18 смГаранция: 20 гДоказан във времетоЕластичните качества на POLYFLEX предлагат добър телесен комфорт при лежане, като поддържат перфектно тялото в раменете, талията и таза. Платовете с голямо съдържание на естествени материали придават допълнителна мекота и и..
269.00лв.
МАТРАК КАСПИЯ НОРМАЛ МАТРАК КАСПИЯ НОРМАЛ
Ново
Производител: НАНИ
вид: ЕднолицевТвърдост: СреднаВисочина : 22смМАТРАК КАСПИЯ НОРМАЛ СВЕТОВНА КЛАСИКА + БГ ТРАДИЦИЯЕднолицев, капитониран анатомичен матрак със сърцевина от BONEL SPRINGS. Конструктивно модела е идентичен с Биская. НАДЕЖДНО И ЗДРАВО ЯДРОПри ползване на Каспия Нормал подматра..
302.00лв.
Матрак КАСПИЯ ПОКЕТ СПРИНГ Матрак КАСПИЯ ПОКЕТ СПРИНГ
Най-продавани
Производител: НАНИ
Вид: ЕднолицевТвърдост:СреднаСъстав: Покет ПружиниВисочина: 22 смГаранция: 5 гКомфорт и релаксОбкрайчващата стабилизираща рамка от пенополиуретан придава допълнителна здравина и комфорт. Високата плътност на слоя POLIFLEX , в контактната с тялото зона, чрез оптималната си ортопедичност предлагат на ..
350.00лв.
Производител: НАНИ
Вид: ДвулицевТвърдост: СреднаВисочина: 23смГаранция: 10 гТЕХНОЛОГИЯ С ПРУЖИНИSPUN BONDED, закрепени в едно цяло посредством еластична връзка. За придаване на допълнителна здравина от всички страни е поставена стабилизираща рамка от KOVAFOAM. Степен на твърдост* Степента на твърдост за максималн..
359.00лв.
Производител: НАНИ
Вид: ДвулицевТвърдост: Среден към ТвърдВисочина: 22 смГарация: 20 гМаксимален комфортПредставлява дебела, двулицева, комфортна POLYFLEX сърцевина с висока плътност и еластичност. Добавените в контактната с тялото зона слой допълнително омекотена пяна и антиалергични силиконизирани влакна придават ме..
423.00лв.
Производител: НАНИ
Вид: ДвулицевТвърдост: СреднаВисочина: 23 смГарация: 10 гСъвременни технологииНевероятно съчетание от качествата на POCKET SPRING, POLIFLEX и MEMORY FOAM. Сърцевината е еднолицева, многозонова – от индивидуално пакетирани пружини в джобче от нетъкан текстил, закрепени в едно цяло посредством еластич..
502.00лв.
Производител: НАНИ
Вид: ДвулицевТвърдост: СреднаВисочина: 24смЗИМНА СТРАНАКато предпочитана и препоръчвана за студените зимни нощи, се използва прошитата със MEMORY FOAM страна на матрака.ЛЯТНА СТРАНАВ следствие на многократно направените тестове, като предпочитана за сън през топлите летни нощи се използва капитонира..
613.00лв.
Производител: НАНИ
Вид: ДвулицевТвърдост: БалансиранВисочина: 25 смГаранция: 20 гЕкологиченИзползваните висококачествени материали в калъфа на матрака придават комфорт и мекота по време на използване при липса на остатъчни вредни химически вещества, отключващи смущения и алергии.* Степента на твърдост за максимално уд..
743.00лв.
Производител: НАНИ
Вид: ДвулицевТвърдост: БалансиранГаранция:20 Височина: 30 смМАТРАК ХАВАЙ ЗДРАВОСЛОВЕН СЪН И ХАРМОНИЯHAWAII предлага съвършена комбинация между УДОБСТВО и ОПОРА, където седемте зони на комфорт са с различна еластичност, за да следват естествените извивки на тялотоЯдроДва вида високоеластична пян..
978.00лв.
Показва 1 до 19 от 19 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки Научете повече