Матраци ТЕД

Матраци Тед са една от добре познатите марки матраци на пазара и това се дължи на високото качество на матраците, които са произведени с грижа за потребителите и техния спокоен сън. Производителят има повече от 20 години опит в производството на матраци, легла, системи за сън и аксесоари за спалня.

Портфолиото предлага разнообразие от качествени продукти, създадени специално с грижа за потребителите и осигуряването на пълноценен, спокоен и здравословен сън, независимо от модела, който отговаря на техните предпочитания.   

Матраци Тед непрекъснато развиват своята продуктова линия и благодарение на постоянните иновации, и внедряване на съвременните практики в проектирането и производството те продължават да са сред водещите избори на потребителите.

Защо да изберете матраци Тед?

Непрекъснато се усъвършенстват и добавят нови модели към продуктовата си линия, съчетавайки съвременен подход с традиционни практики, на които потребителите могат да разчитат. По този начин поддържат винаги високо качество и успяват до постигнат пълно удовлетворение за потребителите, а също баланс между качество и цена.

Ето качествата, с които се отличават: 

Иновация

Иновативното мислене и прилагане на съвременни подходи е един от принципите, следвани при производството за създаване на качествени и съвременни продукти, които да са водещи на конкурентния пазар за матраци.

Иновациите се прилагат при разработката на дизайна, както и в технологията на производството им и дори използваните материали, които придават крайния вид на готовите изделия. По този начин изпреварват нуждите на своите потребители и надскачат техните очаквания.

Вдъхновение

Търсейки матрак, Вие търсите не само комфорт и удобство, но и вдъхновение за спокоен сън. Продуктите се създават и подобряват непрекъснато, благодарение на нестандартните идеи и търсенето на нови, различни подходи при производството и в дизайна.

Така, избирайки модел от сериите, Вие получавате не само матрак, но и вдъхновение за пълноценна почивка!

Стремеж към безупречност

Удовлетворяването на желанията и очакванията на всеки потребител е амбициозна задача. Тук стремежът към безупречност във всеки детайл от дизайна, през производството до достигането на матраците до потребителите, е забележителен. По този начин се гарантира високото качество и удовлетвореност на всяка нужда на потребителите, както и на най-високите им очаквания за комфорт и удобство на продуктите.

Постоянство

Избирайки матраци Тед, Вие получавате продукт, който непрекъснато се подобрява, за да отговаря на съвременните изисквания. Може да разчитате на постоянството за поддържане на традиционно високо качество и мисъл за потребителите при създаване на дизайните на матраците, така както е повече от 20 години.

С грижа за околната среда

Постоянството в следването на стандартите за високо качество, което да отговори и дори надхвърли очакванията на потребителите, е мисия на компанията. Заедно с това обаче, при производството се поставя акцент и върху грижата за околната среда. Отличният продукт се дължи на високото качество на изходните суровини, дългогодишният опит на експертите, участващи в проектирането и производството, използването на съвременни технологии и висококачествени материали. 

Характеристики

Предлаганата гама матраци включва разнообразие, което да задоволи всеки вкус, както и да се впише във всеки бюджет. Разгледайте по-долу част от характеристиките, които определят продуктовата гама.

Височина

Матраците се предлагат в различни височини, в зависимост от Вашите предпочитания и нужди. Можете да избирате от варианти със следните височини:

 • 12 см;

 • 17 см;

 • 19 см;

 • 20 см;

 • 22 см;

 • 25 см;

 • 26 см;

 • 28 см;

 • 34 см;

 • 36 см.

Имайте предвид, че продуктовата гама непрекъснато се обновява, затова може да има допълнителни височини на матраци, които не са описани по-горе. Свържете се с нашите консултанти за допълнително съдействие - те ще отговорят на Вашите въпроси и ще Ви помогнат да изберете най-подходящия матрак, според индивидуалните Ви нужди.

Размери

Предлагат се за всички стандартни размери легла и спални, като покриват някои нестандартни. Ето част от размерите легла и спални, за които можете да изберете:

 • 72х186 см;

 • 82х186 см;

 • 72х190 см;

 • 82х190 см;

 • 80х200 см;

 • 90х190 см;

 • 90х200 см;

 • 100х200 см;

 • 114х186 см;

 • 114х190 см;

 • 120х186 см;

 • 120х190 см;

 • 120х200 см;

 • 140х190 см;

 • 140х200 см;

 • 144х190 см;

 • 144х200 см;

 • 160х190 см;

 • 160х200 см;

 • 164х190 см;

 • 164х200 см;

 • 180х200 см.

Ако търсите за легло или спалня с различен размер, моля, обърнете се към нашите консултанти.

Еднолицеви и двулицеви

Матраци Тед включват както еднолицеви, така и двулицеви матраци, с покритие от качествени износоустойчиви текстилни материали, които осигуряват допълнителен комфорт и мекота при допир.

Пълнежи

В нашето портфолио ще откриете матраци с конструкция от полиуретанова пяна, пружинни матраци, както и модели с хибридна структура, чийто пълнеж се състои от покет и мемори пяна.

Ортопедични матраци

Разработката на спалните матраци отговаря на Вашите предпочитания и индивидуални потребности. По тази причина, в портфолиото с продукти ще откриете ортопедични матраци с различен пълнеж, специално разработени за Вашия спокоен сън. Те Ви осигуряват стабилна опора за цялото тяло, дори при специфични потребности, като по този начин Ви позволяват да се насладите на пълен комфорт и пълноценна почивка.

ДВУЛИЦЕВ МАТРАК NUVOLA / НУВОЛА 28см ДВУЛИЦЕВ МАТРАК NUVOLA / НУВОЛА 28см
Ново -10 %
Производител: TED
Започнете деня с усмивка и енергия да преодолеете всяко предизвикателсто. Матрак Nuvola е перфектно съчетание на оптимална ортопедична опора, балансиран комфорт и впечатляваща модерна визия. Продукт от висок клас с интегрирана Duo Adapt система от двоен 7-зонов&nbs..
877.50лв. 975.00лв.
Производител: TED
Матрак Ава с отлично съчетание на удобство и добра опора на разумна цена. Ортопедично ядро с бонел за стабилна подръжка там, където е необходимо, а повърхността от пяна следва извивките на тялото. Обемна прошивка омекотява съпротивлението. Мемори частиците в нея бързо възстановяват формата си, за да..
204.30лв. 227.00лв.
Производител: TED
Еднолицев матрак, с отлично съчетание на удобство и добра опора на разумна цена. Класическо ядро с бонел за стабилна подръжка там, където е необходимо, а повърхността от пяна следва извивките на тялото. Обемна прошивка омекотява съпротивлението. Мемори частиците в нея бързо възстановяват формата си,..
266.40лв. 296.00лв.
Производител: TED
Еднолицевият модел матрак Favourite комбинира най-добрата система за спане – мултипокет със стабилна дървена рамка. Независимите пружинки се адаптират към всяко движение, като осигуряват равномерна опора през целия живот на матрака. Матракът е луксозно завършен с висококачествен текст..
362.95лв. 427.00лв.
Производител: TED
TED ви представя Favourite Nova Orthopedic, матрак от колекцията на TED Bed. Ортопедичен матрак, регистриран от Българска агенция по лекарствата. Този изключителен матрак се отличава с най-високо качество, гарантирано от лаборатории LGА, Германия. Favourite Nova Orthopedic е..
333.20лв. 392.00лв.
ДВУЛИЦЕВ МАТРАК O-ZONE + ДВУЛИЦЕВ МАТРАК O-ZONE +
Ново -20 %
Производител: TED
Уникалният профил на матрак O-Zone+ абсорбира дори и най-малкия натиск благодарение на деликатния пружиниращ ефект. Повърхността е изключително комфортна с охлаждаща мемори пяна, а слой кокосови влакна абсорбират излишната влага за перфектен температурен баланс.3-слойно ядро..
624.00лв. 780.00лв.
Производител: TED
Интелигентна I-Spring Super Comfort технология с цели 2000 опорни точки и впечатляваща височина създава несравнимо чувство за добра опора и свобода на движението, а слой кокос допринася за повече стабилност на конструкцията. Вграденият топер от обогатена пяна с растително масло от нероли, ..
1,131.20лв. 1,616.00лв.
Двулицев матрак Silver Star Двулицев матрак Silver Star
Ново
Производител: TED
Матракът е със следните характеристики:- комфортна анатомична поддръжка;- ядро от пяна с висока еластичност;- специфично профилиране, което повишава гъвкавостта на материала;- естествена циркулация на въздух, благодарение на прорезните канали;- луксозен текстил с втъкани сребърни нишки и а..
260.00лв.
Двулицев матрак Silver Exclusive Двулицев матрак Silver Exclusive
Ново
Производител: TED
Матракът Exclusive Silver е висококачествен двулицев матрак с уникални по рода си ортопедични свойства. Този висококласен матрак гарантира правилното позициониране на гръбначния стълб по време на сън. Специално създаденото ядро на матрака от&nbs..
314.00лв.
Производител: TED
Матракът Exclusive Memory Silver е висококачествен двулицев матрак с уникални по рода си ортопедични свойства. Този висококласен матрак гарантира правилното позициониране на гръбначния стълб по време на сън. Специално създаденото ядро на ма..
318.00лв.
Производител: TED
Еднолицевият матрак Exclusive Memory Silver е висококачествен матрак с уникални по рода си ортопедични свойства. Този висококласен матрак гарантира правилното позициониране на гръбначния стълб по време на сън. Специално създаденото ядро на матрака от..
318.00лв.
ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК SILVER EXCLUSIVE
Ново
Производител: TED
 Еднолицевият матрак Exclusive Silver е висококачествен матрак с уникални по рода си ортопедични свойства. Този висококласен матрак гарантира правилното позициониране на гръбначния стълб по време на сън. Специално създаденото ядро на матрака от ..
331.00лв.
МАТРАК BODY ZONE МАТРАК BODY ZONE
Ново
Производител: TED
Колекция продукти за сън Sleep Genesis е нова разработка на TED, която е фокусирана върху нуждите на съвременния човек. Sleep Genesis предлага олекотени конструкции, модернистични дизайни и чрез постигнатия ефект на нулева гравитация те преднася там, където се заражда съня.Матрак Body Zone е пр..
362.00лв.
Производител: TED
Еднолицев модел матрак Армида с ергономичен комфорт от Flexible Technology и стабилна дървена рамка. Двуслойното профилирано ядро осигурява възможност за индивидуално определяне на предпочитания комфорт. Профилираната повърхност осигурява деликатен масаж на тялото и спомага кръвообращ..
413.00лв.
Производител: TED
Матракът Adry Cool e иновативен матрак от колекцията на TED, който прави нощите прохладни и превръща събраното през деня напрежение в сладък и спокоен сън. Матрак Adry Cool комбинира в себе си две напълно различни технологии, които предлага..
427.00лв.
ОРТОПЕДИЧЕН ДВУЛИЦЕВ МАТРАК ERGO DISK ОРТОПЕДИЧЕН ДВУЛИЦЕВ МАТРАК ERGO DISK
Ново
Производител: TED
Медицинско изделие с регистрация BG/CA01/MD0019/22.07.2019. Матрак ERGO DISC предлага грижа съобразена със спецификите и анатомията тялото. Ортопедичен продукт за сън с иновативен, многослоен профил и 7 зони на комфорт. Ergo Disc носи със себе си преживяване изпълнено с..
469.00лв.
Производител: TED
Медицинско изделие с регистрация BG/CA01/MD0019/22.07.2019 Astrea Ortho е ортопедичен матрак, който комбинира иновативни технологии и качествени материали, с по-голяма плътност и допълнително подсилване, за да се постигне оптимална ортопедична поддръжка и удобство при спане,..
481.00лв.
Производител: TED
Специално създаден за любителите на непружинни матраци с профилираната сърцевина и приятен масажиращ ефект. Гъвкава опора, като разпределя тежестта на тялото равномерно. Иновативна 3D мрежа позволява по-лесен достъп на въздух до едната от повърхностите на матрака и съответно по-прохладна с..
500.00лв.
ДВУЛИЦЕВ МАТРАК FLEX FIT ДВУЛИЦЕВ МАТРАК FLEX FIT
Ново
Производител: TED
Матрак Flex Fit предлага уникално съчетание на два матрака в един – с изразено по-мека страна, с обгръщащ комфорт и по-твърда - за стабилна поддръжка. Уникалната технология без лепене създава въздушна възглавница в ядрото и съответно минимизира съпротивителните сили при..
601.00лв.
МАТРАК MEMO OPTIMA / МЕМО ОПТИМА 26см МАТРАК MEMO OPTIMA / МЕМО ОПТИМА 26см
Ново
Производител: TED
Memo Optima е нашето ново предложение за любителите на меката, уютна и комфортна прегръдка на мемори пяната. Хибридното ядро е съставено от стотици индивидуално пакетирани пружинки, които разпределят равномерно тежестта на тялото и осигуряват ергономична опора. Моделът предлага две ст..
648.00лв.
ДВУЛИЦЕВ МАТРАК FLEX FUSION ДВУЛИЦЕВ МАТРАК FLEX FUSION
Ново
Производител: TED
Хибридната конструкция на матрак Flex Fusion подсказва, че балансът на тялото е гарантиран. Повърхностните слоеве са нежни и еластични, а чрез подсилената сърцевина на матрака се постига стабилна и добре изразена поддръжка. Ядрото е оформено в различни зони, осигуряващи ..
678.00лв.
Производител: TED
Матрак с мемори пяна, кашмирен плат и 7-зонова мулти-покет спринг система от индивидуално пакетирани пружинки.Хибриден многопластов модел матрак Мy Cashmere e продукт на иновативни технологии: i-Springs Super Comfort, Memo Sense Technology и Air Flex Technology. С ядро от зонов пакет мултипоке..
723.00лв.
Производител: TED
Потопете се в удобството на шикозния американски стил с премиум матрак Cydonia. Модел с пищен дизайн, внушителна височина и услужливо вградени топери от двете страни, който Ви осигурява дълбок и ефективен възстановителен сън и невероятен комфорт. Ядрото на матрака е изработено по инте..
986.00лв.
Производител: TED
С отличната си структура и атрактивен дизайн матракът Matterra от колекцията на TED BED е предпочитано допълнение към всяка модерна спалня. Вграденият погасител разпръсква от повърхността на матрака в концентрична зависимост вредните геомагнитни вълни. Ma..
1,099.00лв.
Показва 1 до 24 от 24 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки Научете повече