Матраци iSleep

Компанията ще Ви впечатли със съвременна визия, изискан стил и внимание към детайла при изработката на своите матраци. Използването на съвременни подходи и иновативни технологии Ви осигуряват предимството да почивате на модерен матрак, който отговаря на най-високите стандарти за качество, удобство и осигуряване на здравословна и пълноценна почивка.

Защо да изберете марката?

За да се възползвате от максимално качество, гарантирано от най-добрите производители на матраци в Европа, доказани имена на пазара и признати от потребителите в цял свят.

25 години гаранция

Високото качество тук не е само обещание. Качествената изработка се доказва с гаранцията от 25 години, която дават производителите. Така, избирайки мечтания модел матрак, имате увереността, че ще му се наслаждавате дълги години.

Разумният избор за Вас и Вашето семейство

Съвременните подходи в изработката Ви дават възможност за избор от модели, които са специално разработени, според последните открития в областта на добрия сън. Развитието на технологията, от своя страна, позволява и намаляване на цената за производство и като резултат, Вие не трябва да правите компромис с качеството, в името на достъпната цена. Новаторският подход съчетава стилен дизайн, качествени и издръжливи материали и съвременни технологии на производство, благодарение на които можете да се насладите на оптимална почивка и комфорт всяка нощ, при това на достъпна цена.

Избор и разнообразие

Добрият сън е комбинация от всички характеристики на избрания от Вас модел. Идеалният матрак, който ще Ви осигури оптимална почивка, не само е изработен от качествени материали и Ви предлага неповторимо усещане, но отговаря и на индивидуалните Ви потребности. Това включва подходящ размер, достатъчна твърдост, и допълнителни предимства, като антиалергични материали, ако страдате от алергии или астма.

Разгледайте възможностите и изберете идеалната комбинация, която е уникална и индивидуална, специално създадена за Вас!

Размери

При покупка на легло или спалня, трябва сериозно да обмислите какъв размер матрак Ви е необходим. Прието е дължината на матрака да бъде поне 20 сантиметра повече от височината на човека, който ще използва матрака. Но вземете предвид и ширината на леглото или спалнята - тя също оказва не малко влияние върху качеството на съня. Тук няма изисквания и стандарти и зависи от навиците на сън на конкретния човек. За хора, които спят спокойно, дори по-тесен матрак не би следвало да е проблем, но в случай на неспокоен сън или често въртене, възможността от падане от леглото е голяма. Затова в такъв случай е добре да помислите за повече площ.

Същото важи и при избора на спалня за двойки и семейства с деца. Всяка двойка има различни нужди от пространство по време на сън и от това зависи ширината на спалнята. Семействата с малки деца или такива, които очакват или планират бебе, е добре да вземат предвид наличието на още един човек в леглото, който ще има нужда от допълнително пространство. Затова, ако очаквате нов член на семейството, обмислете възможността да изберете по-широки матраци.

Ето и стандартните размери, от които можете да избирате, като матраци iSleep имат предложение и за най-малките:

 • Матраци с размери 82/190 см

 • 90/190 см

 • 90/200 см

 • 114/190 см

 • 120/190 см

 • 120/200 см

 • 140/200 см

 • 144/190 см

 • 164/190 см

 • 164/200 см

 • 180/200 см

 • Бебешки матраци с размери 60/120 см

 • 65/110 см

 • 70/130 см

 • 70/140 см

 • 65/130 см

Допълнително можете да изберете и нестандартни размери, които се изчисляват на кв.м.

Твърдост на матраци iSleep

За разлика от повечето конкурентни модели, фирмата предлага пет нива на твърдост, вместо традиционните три. По този начин можете по-прецизно да определите степента на твърдост на матрака и да изберете наистина идеалната според индивидуалните Ви предпочитания.

Според твърдостта си, можете да избирате от следните модели: мек, средно мек, среден, средно твърд, твърд. 

При избора, имайте предвид, че не само личните предпочитания към твърдостта следва да бъдат взети предвид за твърдостта на матрака. Телесното тегло също е фактор, който в дългосрочен план може не само да намали издръжливостта на матрака, да промени характеристиките и да намали живота му, но може да окаже въздействие върху качеството на съня, пълноценността на почивката и общото Ви физическо и здравословно състояние.

Характеристики на матраци iSleep

След като вече знаете какъв е идеалният размер матрак, който ще Ви осигури необходимото лично пространство за  спокоен сън, а също така знаете и точната твърдост на матрака, която ще Ви гарантира да се отпуснете спокойно и да се наслаждавате не почивката си, е време за допълнителните характеристики, с чиято помощ добрият матрак става съвършен за Вас.

Разгледайте какви допълнителни удобства Ви предлагат, с чиято помощ да се насладите напълно на дълъг и пълноценен сън:

Антиалергични матраци

Всички матраци iSleep се подлагат на антиалергична третировка, а материалите, които се използват при изработката им, са неутрални, така че да са подходящи дори за хора с алергии.

Антибактериален текстил

За осигуряване на антибактериалните свойства на текстила, калъфът им се подлага на специална обработка със сребърни йони. По този начин се намалява до пълно елиминиране на задържането на прах, влага, бактерии и микроорганизми.

Технология Double Care: две ядра в общ калъф и регулиране на твърдостта

Всички знаем, че в отношенията във всяка двойка понякога се налага да правите компромиси, но не е нужно да правите компромис със спокойния си сън и пълноценна почивка!

Технологията на Double Care Ви позволява да адаптирате матрака към специфичните си нужди, дори когато делите едно легло с партньора си. Уникалната технология на две ядра в един калъф Ви позволява да настроите твърдостта на Вашата част от матрака според личните си предпочитания, като оставите на партньора си сам да определи неговата, според индивидуалните си нужди.

Мемори пяна

Уникалното усещане за мекота и опора, което е характерно единствено за мемори пяната е известно на всички, а матраците с профилирана мемори пяна ще Ви позволят да се насладите на усещането за лек масажиращ ефект.

Сваляем калъф

Възможността за сваляне на калъфа, Ви позволява по-добър контрол на хигиената на матрака. Калъфите не само се свалят лесно, но и не изискват специална обработка или пране на ръка - можете спокойно да го пуснете в пералната машина. 

DUOSENSE DUOSENSE
Ново
Производител: isleep
Вид: двулицевТвърдост: СреднаГаранция: 25 гDuoSenseОртопедичен матрак с различни по твърдост страниКратко описание:Италиански двулицев матракДве различни твърдости от едната и другата странаСлой с мека пяна от едната странаЯдро от по-твърда пяна за стабилна опораТекстил с високо ниво на проветриво..
299.00лв.
BODY REST iSleep BODY REST iSleep
Най-продавани -11 %
Производител: isleep
Комфорт и балансирана опора Отличителен е със своите: • Ядро от пяна с дълготрайна еластичност • Слой мека пяна в текстила за допълнителен комфорт • Прохлада през лятото и топлина през зимата • Нов и модерен дизайн Гарантира здравословна среда: • Thermosense текстил, поддържащ ..
315.00лв. 355.00лв.
ORTO RELAX ORTO RELAX
Ново -12 %
Производител: isleep
Вид: ДвулицевТвърдост: СреднаВисочина: 20смПроизведен в ИталияДоставен на хигиенично, вакуумирано рулоЯдро от 16 см високоеластична пяна2 см мемори пяна в текстилаРазлична твърдост от двете страниАнтиалергична и антиакарна обработка на текстилаOrto relax е среден по твърдост матрак с две лица и допъ..
369.00лв. 419.00лв.
Матрак Memocare isleep Матрак Memocare isleep
Ново
Производител: isleep
20 см височинаСлой мемори пяна в калъфаЯдро от високоеластична пяна за правилна опора на тялотоАнтиалергичен текстилКалъф с цип за лесно почистванеОпакован в хигиенично, вакуумирано рулоДвулицевMemocare e двулицев матрак с мемори пяна и различна твърдост от двете страни. Слоят мемори пяна от ед..
379.00лв.
Производител: isleep
Вид: ДвулицевВисочина: 22смГаранция: 25 гЕлегантност и комфорт Уникален със своите: Двулицев средно твърд матрак Елегантен дизайн и височина от 22 см Ядро от високоеластична пяна Слой Memory пяна за допълнителен релакс  Калъф с цип от две части за лесна поддръжка..
415.00лв. 465.00лв.
Производител: isleep
Комфорт и енергия Продуктови характеристики: Двулицев матрак Ядро от високоеластична пяна Равномерно разпредление на тежестта на тялото Vitality* калъф с цип от две части за лесна поддръжка Различен по дебелина слой Memory пяна от двете страни на калъфа с възможно..
424.00лв. 499.00лв.
SILVER PLUS SILVER PLUS
Ново -13 %
Производител: isleep
SILVER PLUSДВУЛИЦЕВ МАТРАК С ТРИСЛОЙНО ЯДРО И 4 СТЕПЕНИ НА ТВЪРДОСТВид: ДвулицевПроизведен в ИталияЯдро с високоеластична пяна, слой мека еластична пяна и 3 см мемориАнатомична и ортопедична опораЯдро от високоеластична пянаСребърен калъф с цип от две частиВъншен калъф с цип24 см височина25 г. ..
524.00лв. 599.00лв.
Infinity isleep Infinity isleep
Ново -11 %
Производител: isleep
INFINITYЗа тези, които търсят комбинация от комфорт и опораInfinity съчетава ядро от високоеластична пяна, която поддържа тялото в правилна позиция по време на сън и мемори пяна за меко усещане. Ядрото на матрака e с височина 25 см, което гарантира стабилна опора и намалява въртенето през нощта.&nbs..
614.00лв. 689.00лв.
Ecospring isleep Ecospring isleep
Ново -10 %
Производител: isleep
ECOSPRINGКласическо пружиниращо усещане, съчетано с комфортна мемори пянаВисочина: 30смГаранция:25 г.Доставен на хигиенично, вакуумирано рулоМемори пяна за максимален комфортИзключително мек текстил от рециклирана океанска пластмасаPocket spring пружини за меко, еластично усещанеМатрак EcoSpring е п..
664.00лв. 739.00лв.
Матрак Galaxy isleep Матрак Galaxy isleep
Ново -14 %
Производител: isleep
ОПИСАНИЕМатрак Galaxy съчетава две ядра в един общ калъф. Технологията дава възможност на всеки партньор да избере предпочитана твърдост. Едната половина може да бъде мека по твърдост, а другата по-твърда. Чрез въртенето на двете ядра може да получите 3 различни комбинации за двете половини: меко/ме..
754.00лв. 879.00лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки Научете повече