Verthora

Матрак Verthe Slapping Матрак Verthe Slapping
Ново -20 %
Производител: Verthora
Матрак – Verthe SlappingВъв Verthora знаем, че сънят е важен, но за да бъде той пълноценен, трябва да е съобразен с особеностите на тялото Ви. Нашите изследвания показват, че е изключително важно матраците да бъдат персонализирани. С внимание към всеки детайл и към Вашите потребности, представям..
1,324.00лв. 1,655.00лв.
Матрак Verthе Prime Матрак Verthе Prime
Ново -20 %
Производител: Verthora
Матрак Verthе PrimeВъв Verthora знаем, че сънят е важен, но за да бъде той пълноценен, трябва да е съобразен с особеностите на тялото Ви. Нашите изследвания показват, че е изключително важно матраците да бъдат персонализирани. С внимание към всеки детайл и към Вашите потребности, представяме наш..
756.00лв. 945.00лв.
Матрак Verthе Proximate Матрак Verthе Proximate
Ново -20 %
Производител: Verthora
Матрак Verthе ProximateВъв Verthora знаем, че сънят е важен, но за да бъде той пълноценен, трябва да е съобразен с особеностите на тялото Ви. Нашите изследвания показват, че е изключително важно матраците да бъдат персонализирани. С внимание към всеки детайл и към Вашите потребности, представяме..
1,134.40лв. 1,418.00лв.
Матрак VerthеComfort Матрак VerthеComfort
Ново -20 %
Производител: Verthora
Матрак VerthеComfortПродуктите с марка Verthora са насочени към правилната анатомична позиция на тялото, както по време на сън, така и в часовете на работен процес и пълноценна почивка.Основен метод на действие е нашата Traction система, която обединява грижата за гръбначния стълб с революционни..
560.00лв. 700.00лв.
Възглавница VerthеSupport Възглавница VerthеSupport
Ново
Производител: Verthora
Възглавница VerthеSupportVertheSupport Pillow Ергономичната възглавница е изработена от екологичен полиуретан с класическата S-извивка и е препоръчителна при болки във врата. Под тежестта на главата еластичната оребрена конструкция се преобразува в лека теглителна сила, което допринася за разто..
160.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки Научете повече